(06-05-2014 18:45)Zarobiony_Koles napisał(a): Kiedy mam się spodziewać wypłaty? Do 15 kwietnia, czy później? Dane zmieniłem na poprawne. Czekam na wypłatę 
Zostało maksymalnie 8 dni do wypłat
(06-05-2014 19:01)Squnek napisał(a): Dokładnie nie dość że konwersja skacze jak szalona z 1-4% (promujemy bo mamy nadzieję że dojdzie i się wyrówna bo były nie raz takie sytuacje) a tu nic. Nie wiemy tak naprawdę kiedy zalicza czy doją leady ile ich będzie czy promować czy czekać. A ciężko jest skierować duży ruch jeśli konwersja tak mocno skacze.
Konwersja wróciła do tej sprzed 2 miesięcy czyli najwyższej. Dzisiaj wszyscy userzy mają średnią konwersję 4,61%, jest także kilku userów, którzy na jednym z programów mają ponad 13% .
(06-05-2014 19:33)gutek126p napisał(a): I to jest Instanter zobaczy że zarobki im spadają 
odezwie się 1 dzień w ciągu tygodnia na forum, na emeile żeby uspokoić sytuację :/ będzie w końcu jakiś poczciwy kontakt z wami ?
Sytułacja będzie dobra jak wypłacicie hajs do 10 maja
lub zaraz po otrzymaniu pieniążków przez operatorów
Gutek126p, jeżeli mamy dużo spraw na głowie, nie odpisujemy przez 2-4 dni. To nie jest powód do siania paniki.
Wydawcę Premium:
- Otrzymują użytkownicy którzy spełnią odpowiednie warunki.
- Nie wyklucza to włączenia konta WP użytkownikom w celach testowych, w ramach bardzo długiej współpracy, w ramach podziękowania za współpracę lub w związku z innym określonym lub nieokreślonym powodem.
(07-05-2014 09:43)mikiniki napisał(a): Ja musiałem 6 patoli zarobić żeby dostać
A i tak nic z tego nie miałem i nie mam ( jak narazie )
Będzie dobrze, zostało kilka dni my także z niecierpliwością czekamy

Instanter.pl, dumny członek
http://zarabiam.com od Mar 2014.