Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Witaj! Nie bez powodu trafiłeś na największe w Polsce Forum o Zarabianiu przez internet! Tutaj gromadzimy pasjonatów zdobywania pieniędzy online i dajemy możliwość poznania tajników pracy w domu. Coraz więcej osób poszukuje sposobów na zarabianie w sieci, co sprawia, że praca w domu przez internet staje się atrakcyjnym źródłem dochodu. W dzisiejszych czasach, zarabianie online to nie tylko alternatywa, ale często również znakomita opcja do tradycyjnej pracy na etacie.
Czy zastanawiasz się, jak łatwo zarobić pieniądze? Jeśli tak, to właściwe miejsce! Internet jest pełen możliwości, a my jesteśmy tutaj, aby Ci pomóc, dzieląc się wiedzą i doświadczeniami.
Rejestracja na naszym forum jest całkowicie darmowa i niesie ze sobą wiele korzyści:
Zakładaj nowe wątki i bierz udział w dyskusjach,
Odblokuj dostęp do czatu (Shoutbox),
Ogranicz liczbę wyświetlanych reklam,
Zdobywaj odznaczenia i reputację,
Zyskaj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
Przeglądaj galerię zdjęć i filmów z wygranymi nagrodami,
Dostosuj swój prywatny profil,
Weź udział w konkursach organizowanych na forum,
Skorzystaj z doświadczenia społeczności zarabiającej online od lat,
Porównaj stopy procentowe na kontach oszczędnościowych,
Wykorzystaj merytoryczną wiedzę naszych użytkowników, by zarabianie w domu stało się łatwiejsze niż kiedykolwiek,
Dowiedz się, gdzie zdobyć darmowe upominki, gadżety i próbki.
Pamiętaj to nic nie kosztuje, zarabiam.com to darmowe forum internetowe w którym zasięgniesz informacji "jak zarabiać przez internet".
I co najważniejsze, wszystko to jest zupełnie za darmo! Zarabiam.com to internetowe forum, które udzieli Ci odpowiedzi na pytanie "jak zarabiać przez internet". Teraz praca w domu staje się możliwa! Zarejestruj się już teraz, a dowiesz się wszystkiego o zarabianiu przez internet!
67:75 - 142 pkt. Tutaj w sumie też błędem z mojej strony jest granie linii 120.5 po @1.90, wyczuwałem zaniżenie o około 10 progów, śmiało linia 128.5 po @3.30 była do zagrania.
Moja pierwsza propozycja na dziś, widzę w tym typie sporą korzyść, mocny 2 ligowiec, gra w pucharze z latarnią ekstraklasy:
2 razy mieli wygrany mecz, za 3 już wiedziałem że ta dogrywka będzie przegrana, najbardziej żałuję handicapu +4. Info jest na Kosice, ale zagram z handicapem
http://www.french-rugby-bets.com - polecam zapisać się do newslettera, bardzo dobre informacje, dotyczące rugby. Kilka informacji miesięcznie z tej dziedziny przyda się każdemu, na pewno.
Kolejna propozycja z koszykówki:
2.22 11.40 ( Bet at home)
Tutaj według mnie statystyki h2h, kompletnie nie pasują do kursu 4.75 na gości, w Tabeli dzieli ich fakt 6 pozycji ale za to zaledwie 4 pkt.
(23-01-2015 18:03)kwenk21 napisał(a): http://www.french-rugby-bets.com - polecam zapisać się do newslettera, bardzo dobre informacje, dotyczące rugby. Kilka informacji miesięcznie z tej dziedziny przyda się każdemu, na pewno.
Kolejna propozycja z koszykówki:
2.22
11.40 ( Bet at home)
Tutaj według mnie statystyki h2h, kompletnie nie pasują do kursu 4.75 na gości, w Tabeli dzieli ich fakt 6 pozycji ale za to zaledwie 4 pkt.
Info zawiodło, zamknięte przed meczem.
Dzisiaj na live bardzo sporo zarobione, nie zdążyłem tutaj wszystkiego wrzucać, bo Austrię i Serbię trzeba było pilnować. Rikk na plus jest dobrze Jeszcze przygotuję na jutro pare value, może coś na noc i szykujemy się na jutro
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-01-2015 19:50 przez kwenk21.)
Kurs: 2
Kontunuacja value jutro od około 13-14 lecę spać i tak dziś jobów dostałem od kobiety, że non stop przed kompem, jeszcze weekend poświęcę, później przerwa dzięki za dziś i do później.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-01-2015 22:30 przez kwenk21.)
Kurs: 7.50 Info z rugby, po 3 minutach linia nie do złapania :0 polecam
La Rochelle - Connacht - 24 January 2015 11 h 28 min
Today, 18:30Rugby – OtherPick: Away -6.5 (Match) Result: PendingStake: 6/10 Odds: 1.95 Verified odd Bookmaker: PINNACLEPosted: Today, 12:24I will write a longer analysis later. La Rochelle doesn’t care about dthis game. They line up a B team, lots of youngsters. Connacht must take the offensive bonus. They will do it I think.(...)
Kolejne info z rugby:
Remis, co ja mam z tymi remisami dziś ; /
Ok. Na dziś, została mi koszykówka, ale szczerze mówiąc zainwestowane mam już sporo a i zajawki też na kosz dziś nie ma, także na dziś to wszystko, później jakiś live, Piła do boju dziś !
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-01-2015 20:48 przez kwenk21.)
Zapraszam do mojej grupy na Facebooku, link w sygnaturze, znajdziecie w Niej zrzutki na płatne typy, darmowe źródła które polecam, obowiązuje w Niej porządek, kilka propozycji na luty i na teraz już jest, dla sympatyków, gorąco polecam. Jedna jedyna propozycja z kosza na dziś:
Było do zamknięcia po 4.40, handi na gospodarzy śmiało można było grać.
Aktualnie jeszcze przez 7 dni będę testował swoje valuebety, myślę, że test będzie pozytywny, później dla pewności założę na luty monitoring na betrush.com ( solidna marka ) tak aby znać w pełni swoje statystyki, zamierzam podawać tam swoje valuebety, typy hokejowe, informacje od współpracujących znajomych. W marcu już konkretne cele ze wspominanym przeze mnie jakiś czas temu typerem z oddsportal. Będzie dużo roboty, zapału nie brakuje, funduszy też także nie pozostaje nic innego jak solidnie działać.
Typ Live
Livorno - Brescia
Typ: HT/FT 1/2,2/1
Kurs:
41 2j
26 2j
Kurs na 1/2 aktualnie 12
Typ Live
Livorno - Brescia
Typ: Powyżej 4.5 bramki do przerwy
Kurs: 17
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-01-2015 19:02 przez kwenk21.)
Tutaj, mój najczęściej popełniany błąd, nie mogę się oduczyć, by czekać pod koniec meczu na over w całym meczu, nie stawiać, że strzeli bramkę poszczególna drużyna.
Typ Live
Livorno - Brescia
Typ: Powyżej 8,9,10 rr
Kurs:
2.25
4 8
Gdyby nie bramka, zapewne byłby ten jeden rożny więcej, ale i tak bardzo pozytywnie
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-01-2015 17:15 przez kwenk21.)