Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Graj ze mną - pomogę pomnożyć Twój kapitał
Sprawdź:
@up
taaa, ja wiem, ale to jest moim zdaniem jedyna opcja wydarcia kasy. Inaczej zapomnijcie. Niby dziś czy jutro mają być przelewy, ale mnie tą metodą ponad 2 tygodnie zwodził. Jak go nie przyciśniecie to kasy pewnie nie zobaczycie.
wiem o tym po prostu ironizuję i śmieję się z warunków jakie jaśnie pan stawia
zamiast stulić uszy po sobie i sluchać jak trawa rośnie to dalej kozaczy i wielkiego macho zgrywa
(29-11-2012 15:11)cpr napisał(a): @up
taaa, ja wiem, ale to jest moim zdaniem jedyna opcja wydarcia kasy. Inaczej zapomnijcie. Niby dziś czy jutro mają być przelewy, ale mnie tą metodą ponad 2 tygodnie zwodził. Jak go nie przyciśniecie to kasy pewnie nie zobaczycie.
W te niby przelewy, to chyba nikt nie wierzy. Chociaż gdyby odpisał coś na PW, a tutaj cisza jak makiem zasiał
(29-11-2012 15:17)WazzaP napisał(a):
(29-11-2012 15:11)cpr napisał(a): @up
W te niby przelewy, to chyba nikt nie wierzy. Chociaż gdyby odpisał coś na PW, a tutaj cisza jak makiem zasiał
millenium ma chyba przelew natychmiastowy w opcjach, mógł tak wysłać to byście mieli od razu kasę
ale przekonacie się w poniedziałek po 8 rano czy macie czy nie, bo zaraz na 1 księgowaniu powinny być wysłane dzisiaj pieniądze po 14 na waszych kontach