Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Rozmowy o telefonach

Autor Wiadomość
RE: Rozmowy o telefonach
Sprawdź:
Odpowiem Ci na ostatnie pytanie, tak jest taka możliwość, na 99% jak tylko odpalicie telefon zostanie on zablokowany Jerk2

xD
dX
Ja po mojej ostatniej Nokii przerzucam się ostatecznie na SE.
Potrzebuję rady.
Poszukuję telefonu dla siostry. Najlepiej jakby cenowo był do 450 zł.
Wybrała sobie iPhone'a 3GS. Nie jest ona wymagająca, więc filmów i gier obciążających procesor za bardzo nie będzie mieć. Zapewne będzie głównie dzwoniła, sms'owała, korzystała z internetu.
Wystarczy jej ten ip? Na tych telefonach się akurat nie znam i proszę was o radę. Telefon może być używany. Myślała też coś o nokii lumii 800, ale powiada, że to jest zbyt kwadratowe Tongue
Mam iPhona 3GS Big Grin
Do internetu i smsów nadaje się idealnie. Grać też można w sporo gier.
Jakość dźwięku też jest fajna.
Tylko trzeba pilnować i nie instalować przypadkiem aktualizacji do 6.0.1 bo mogą być problemy malutkie Smile

xD
dX
Glosy: Scoobyx (+1)
A dokładniej z czym związane ?? Smile
Problemy z aktywacją, czyli nie odpalisz telefonu Smile No i nie zdejmiesz simlocka. Trzeba kombinować ze zmianą firmware i basebandu

xD
dX
Witajcie,

nie chce mi się przeglądać całego wątku, być może był już ten temat poruszany otóż:

chcę sobie kupić telefon, jeden z tych: Iphone 5, SGS 3, Note 2.

Sporo o wszystkich czytałem jednak nadal nie jestem w 100% przekonany, Note trochę odpycha mnie swoją wielkością, chcę dość duży telefon ale ten jest chyba przesadzony... SGS 3 natomiast podobno jest bardzo krucha, ekran niby pęka przy lekkich stuknięciach np. od kluczy w tej samej kieszeni? Przy Iphonie zaś trochę obawiam się IOS'a, gdyż nigdy nie miałem z nim doczynienia.

Prosiłbym kogoś kto się orientuję o jakieś wskazówki, pozdro.
No i Galaxy S IV po premierze. A może znowu ? Co o nim sądzicie ? Moim zdaniem telefon jest jak najbardziej super jednak denerwuje mnie jedno. Dlaczego Samsung w tak szybkim czasie wydaje telefony ?
Może chcą być najlepsi? Tego się nie dowiemy. Dla nas to lepiej, bo cena sgs'a III, jak i starszych modeli na pewno spadnie Wink
...
Odpowiedz