Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Wspólna inwestycja

Autor Wiadomość
RE: Wspólna inwestycja
Sprawdź:
O której wykonujesz przelewy?
Witajcie!

Od górnie mówię, że mam małe opóźnienia i już piszę dlaczego. Otóż, sam nie spodziewałem się, że tyle ludzi będzie zainteresowanych, ja ich przyjmowałem, ale ostatnio brakuje mi czasu i nie wszystko idzie mi z wypłatami tak jak bym chciał, nie zawsze dostaję swoją kasę terminowo.

Jest 1 lipca. Od dnia dzisiejszego zawieszam poprzednią możliwość inwestycji tj. 20% i 50% odpowiednio na 2 tygodnie i miesiąc, a wprowadzam coś takiego jak możliwość wpłaty większej kwoty na okres 3 miesięcy przy zysku 50%. Co daje jakieś
16-17% w skali miesiąca. Ta oferta skierowana będzie tylko dla kilku osób, aby nie mieć za dużo na głowie.

Jeżeli ktoś teraz wpłaci, informuję odgórnie, że ta gotówka pójdzie na spłaty zaległych zwrotów, a to co będzie do mnie czasowo wpływało będzie obracane. Chcę zniwelować swoje zaległości.

Jak są jakieś pytania proszę pisać na PW.

Ta gotówka która zacznie do mnie napływać (z poprzednich wypłat) będzie obracana w ten sposób aby uzyskać odpowiedni zysk.

Zapomniałem dodać, że nie mówię tu o kwotach rzędu kilku tysięcy.
MoveR, mam nadzieję że mnie to nie dotyczy i inwestycja jest zaliczana tak jak się umawialiśmy Wink
Wchodzą w inwestycję, tylko jak otrzymam (chyba za około tydzień minie 30 dni) kaskę z poprzedniej inwestycji.
@[xavi512], ja już czekam 37 dni. Sad
7 dni od terminu Smile
Spokojnie zawsze staram się to jakimś bonusem nagrodzić.
Co do otrzymania zwrotu inwestycji nie mam żadnych wątpliwości. Smile
Glosy: MoveR28 (+1)
O jest mój, post, nie muszę od nowa pisać! Smile
MoveR28 Bonusik mówisz ? Big Grin
@[nitran] powinien potwierdzić, że za opóźnienie, nie dużo ale 30 zł więcej otrzymał.
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: