Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: LucreLab - Polska odpowiedź na MTV/PV - akcje, ad packi, gry
Czyli tak jak pisałem, kwestia tego że spadłeś do grupy niżej. Od samego początku naliczenia podawane w tabelach na forum zgadzały się zawsze ze stanem faktycznym.
a ja mam takie pytanie czy tez tak macie ze najdrozszej reklamy nie mozecie potwierdzic bo przekierowuje i nie ma buttona confirm ?? - mnie szlag trafia (4grupa) a Tych w wyzszych grupach to juz napewno telepie....nie mozna cos z tym zrobic ?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-06-2015 17:38 przez zet01.)
Jeśli jakaś reklama wyłamuje ramkę lub nie daje się z jakiegoś powodu wyklikać zgłaszajcie to do supportu. Oczywiście wystarczy tak jak napisał @Annuitant nacisnąć swap ad jednak żeby w przyszłości taka reklama nie utrudniała Wam życia (lub innym użytkownikom) warto poinformować o tym administrację.
W LL trochę zmian na lepsze:
Od dnia dzisiejszego zamiast 9 reklam aktywacyjnych po 25 LP będzie trzeba zobaczyć 5 reklam w surfie (mega oszczędność czasu –surf może lecieć w tle), co będzie przedłużało ważność naszego konta. Podczas surfowania oczywiście zdobywamy punkty!
5 reklam w surfie gwarantowane będzie przez serwis + oczywiście reklamy wykupione przez userów
Zamiast reklam bonusowych zostały wprowadzone Bonus Ads, każdy użytkownik może wykupić za 0,01$ taką reklamę zostanie ona bardzo szybko dostarczona a użytkownik który ją kliknie zgarnia 25 LP (jest ograniczenie do 100 takich reklam każdego dnia)
Podsumowując jest to dobra okazja dla osób nie mających $ na inwestycję, dziennie można zebrać z samych tylko Bonus Ads 2500 LP a nie jak było wcześniej 225LP, do tego dochodzą punkty z surfa więc zdeterminowana osoba może dziennie zgarnąć grubo ponad 1,25$