Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(06-01-2015 22:43)dawidek95 napisał(a): Szaleństwo naliczeń nadal trwa, ciekawe na jak długo
Nie bardzo wiem o co chodzi wczoraj mialem 2500pkt bap dzisiaj wszedlem mam 1400 bap I dostalem naliczenie tylko o wartosci 0.3$ nie wiem o co chodzi. Wytlumaczy mi ktos?
Mam odjete po 40 bap za kazda reklame tylko jak mam sie wybic na wyzsze grupy jak bede mial az type odejmowane. Bardziej zadtanawia mnie dlaczego dostalem tylko 0.3$
0.3 / 0.0005 = 600 do tego dochodzi opłata 100 czyli wychodzi na to że zabrało ci 700 bap albo czegoś nam tu nie podałeś
Jak się wybić wyżej ? Wyklikany 1$ to zabrane 2k bap (teoretycznie bo praktycznie jeszcze % dla refa więc będzie ciut więcej bap). Za tego 1$ kupujesz 3100 bap + codziennie masz 200 bap do wyklikania i 100 z tego ci zabierają.
Są 2 opcje, albo mozolna codzienna praca aby wejść wyżej, albo jednak drobna inwestycja aby sobie pomóc.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-01-2015 11:15 przez patryk006.)
Zawsze mozna zainwestowac wlasne pieniadze, a nie grac pasozyta. Wtedy calkiem latwo sie wybic.
Mozna tez przeczytac jak dziala PV, wtedy bedziesz wiedzial, dlaczego, za co, i ile BAPow zabiera. Podpowiem - Kazdy 1$ to 2000 BAP zabrane.
I trzy - Nikt ci nie odpowie dlaczego dostales tylko 0.3$, nie znajac twojego nicku na PV. Chcesz to go podaj, i ci wszystko sprawdzimy i wyliczymy zaraz. Ale wtedy sie na 99% okaze, ze dostales to co powinenes, czyli troche wiecej niz 0.3$.