Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
INSTANTER Subskrypcje SMS

Autor Wiadomość
RE: instanter.pl Subskrybcja SMS
Sprawdź:
(05-05-2014 17:48)Chyrek napisał(a):  Wiesz, że to był tylko żart? Jednak, co prawda, to prawda - kontakt zerowy, ciągłe obietnice, na których się kończy i tyle. Wydaje mi się, że niedługo się zwiną.

Mi sie zdaje, że to już jest początek zwijania, zresztą - zobaczymy na dniach co i jak..
Glosy: cwieq (+1)
A jeśli chodzi o sam "instanter" to ta firma musi być wypłacalna ... Skoro przeciętny użytkownik uzyskuje stawkę 4 zł ... A z konta innym pobiera 5 zł to ta firma tak czy siak jest złotówkę do przodu . Oczywiście nie mówię iż ta złotówka trafia do nich bo jeszcze operator potrąca tą stawkę lecz muszą być wypłacalni . Nie mówiąc już o tym że jeśli ktoś nie zatrzyma usługi to pieniążki są ciągnięte 3x w tygodniu . Z tego wynika że my zarabiamy przeciętnie 4-5 zł na jednej osobie a oni około 10 zł. Wcześniej wypłaty był codziennie bo mieli on swój zasób pieniążków teraz muszą czekać na operatora co przedłuża to wszystko i niestety pieniążki będą raz w miesiącu ... Jedyne cóż mogę zarzucić to zerowy kontakt co przy takiej działalności jest nie dopuszczalny. Mam nadzieje iż firma instanter zagląda tutaj na forum .. Bo skoro nie odpisują na maile to może by napisali jednoznacznie tutaj aby każdego uspokoić . Myślę iż jak by każdy napisał im taki sam mail aby wyjaśnili tą sytuacje i podał link do tej strony zdecydowanie łatwiej byłoby im odpisać tutaj na jedną wiadomość niż na każdego maila z osobna ...
Glosy: kuba48 (+1), hosezbsk (+1), Androoo (+1), zozols1 (+1)
Pożyjemy, zobaczymy...
Gnoje nawet nie mają czasu- odwagiżeby napisać jednego posta na forum
Ciezko zarobione pieniądze pójdą w piachSex
Poczekajmy do tego 10-15 maja, mam nadzieje że wypłacą smutny
(05-05-2014 22:21)hosezbsk napisał(a):  Ciezko zarobione pieniądze pójdą w piachSex

Może twoje...
(05-05-2014 22:35)rj7rad napisał(a):  
(05-05-2014 22:21)hosezbsk napisał(a):  Ciezko zarobione pieniądze pójdą w piachSex

Może twoje...

WszystkichSmile U mnie 4zera na instanter,wypłacą zarabiam tam dalej bo mają jeden dobry program na którym duzo zarobiłemSmile
(05-05-2014 22:39)hosezbsk napisał(a):  
(05-05-2014 22:35)rj7rad napisał(a):  

Może twoje...

WszystkichSmile U mnie 4zera na instanter,wypłacą zarabiam tam dalej bo mają jeden dobry program na którym duzo zarobiłemSmile

Mnie nikt nie Sex, chyba, że moja Pani, ale na pewno nie osmołki z instantera.
Nie odpisują? OK. Mając czas do 15
A po co mają wchodzić i coś pisać??? Napisali raz... wypłacą hajs jak dostaną od operatorów więc nie rozumiem was.

Myślicie ze oni zawiną żagle nie wypłacając kasy? Nie zdajecie sobie sprawy że oni wiszą ludziom grube tysiące... to że jest to spółka z o.o - nie znaczy że mogą ukraść kase bo mają ograniczoną odpowiedzialność. Taka spółka w przypadku zamknięcia musi wypłać pieniądze z tych których ma w "firmie".

Żeby zamknąć działalność i nie wypłacić ani 1zł musieliby ogłosić upadłość...a żeby ją ogłosić na koncie w "firmie" musieliby mieć 0zł... jak oni dostaną od operatorów np 200 tyś to tego do skarpety nie schowają. Będzie to w papierach i majątku ich firmy.

Jeżeli nie wypłacą ludzie pozgłaszają sprawę, bo tu nie chodzi o kilkaset złotych tylko tysięcy i zajmie się nimi prokuratura bo to jest "pranie brudnych pieniędzy" za co osoby odpowiedzialne za tą firmę pójdą zwyczajnie siedzieć więc nie rozumiem waszej paniki...

Myślicie że zgarną hajs i uciekną na Kostaryke i się będą ukrywać całe życie? ludzie bądźcie poważni...
Odpowiedz