Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Cześć wszystkim ! Jestem nowy na tym forum . Chciałbym zarabiać przez internet. Te wszystkie programy sub sms itp wygladaja bardzo ciekawie. moze jakies wskazowki na poczatek ? Ew. mentoring ? ; )
(21-01-2017 18:20)JohnSnow napisał(a): Cześć wszystkim ! Jestem nowy na tym forum . Chciałbym zarabiać przez internet. Te wszystkie programy sub sms itp wygladaja bardzo ciekawie. moze jakies wskazowki na poczatek ? Ew. mentoring ? ; )
Nikt nie nauczy Cię zarabiać od zera. Pierw zapoznaj się z poradnikami na tej stronie abyś nabył jakąkolwiek wiedzę na ten temat. Zarabianie w internecie w ten sposób wiąże się z kilkoma rzeczami(podatki i inne sprawy).
Dodatkowo jakaś wiedza, doświadczenie, HTML, grafika.
Posiadanie jakiegoś zaplecza typu fanpage, strona, która posiada jakiś swój zasięg.
Sprawdź mój mentoring z Afiliacji i Erotyki
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-01-2017 22:04 przez id-user.)
Witam, piszę w takiej sprawie i mam nadzieję na pomoc. Jest sobie plik .rar, który wgrałem do serwisu do sekcji Moje pliki. Następnie chciałem go wrzucić do systemu PP PobierzGo - zabrałem się więc za kreator strony. W sekcji " po aktywacji " podałem link z plikiem do pobrania ( zakładka moje pliki ), tak aby po podaniu kodu sms startowało pobieranie. Niestety zamiast pobierania wyskakuje przycisk " Kontynuuj " i po naciśnięciu przekierowuje do serwisu :wygrywa.pl
Coś robię źle ? Chciałem po prostu dodać płatność sms do tego pliku i być w jakimś stopniu fair - klient płaci ponad 30zł to niech chociaż pobierze to co go interesuje , a nie zostaje przekierowany bez możliwości powrotu Bóg wie gdzie. Wszystko wykonywałem na SMS MO TEST - zjadło mi 2 x 1,23PLN i teraz czekam na pomoc z waszej strony
(22-01-2017 20:39)samlukier napisał(a): Witam, piszę w takiej sprawie i mam nadzieję na pomoc. Jest sobie plik .rar, który wgrałem do serwisu do sekcji Moje pliki. Następnie chciałem go wrzucić do systemu PP PobierzGo - zabrałem się więc za kreator strony. W sekcji " po aktywacji " podałem link z plikiem do pobrania ( zakładka moje pliki ), tak aby po podaniu kodu sms startowało pobieranie. Niestety zamiast pobierania wyskakuje przycisk " Kontynuuj " i po naciśnięciu przekierowuje do serwisu :wygrywa.pl
Coś robię źle ? Chciałem po prostu dodać płatność sms do tego pliku i być w jakimś stopniu fair - klient płaci ponad 30zł to niech chociaż pobierze to co go interesuje , a nie zostaje przekierowany bez możliwości powrotu Bóg wie gdzie. Wszystko wykonywałem na SMS MO TEST - zjadło mi 2 x 1,23PLN i teraz czekam na pomoc z waszej strony
Poprawnie podałeś link do pliku ?
Kod:
http://panel.eforsa.pl/s3/download/xxx (w miejscach "x" liczby)
(22-01-2017 20:39)samlukier napisał(a): Witam, piszę w takiej sprawie i mam nadzieję na pomoc. Jest sobie plik .rar, który wgrałem do serwisu do sekcji Moje pliki. Następnie chciałem go wrzucić do systemu PP PobierzGo - zabrałem się więc za kreator strony. W sekcji " po aktywacji " podałem link z plikiem do pobrania ( zakładka moje pliki ), tak aby po podaniu kodu sms startowało pobieranie. Niestety zamiast pobierania wyskakuje przycisk " Kontynuuj " i po naciśnięciu przekierowuje do serwisu :wygrywa.pl
Kod:
Jak najbardziej. Cały adres jest taki jak w zakładce moje pliki. Po wpisaniu kodu sms i kliknięciu weryfikuj następnie wyskakuje przycisk kontynuuj i on zamiast włączyć pobieranie przekierowuje na stronę wygrywa.pl W kreatorze, zakąldka po aktywacji jest tekst :
Podane linki zostaną udostępnione po aktywacji - po kliknięciu "Pobierz plik". (1 linia - 1 link)
Chciałem używać eforsy tak abym i ja był zadowolony / eforsa / klient.
Jednak chyba tak się nie da trzeba wyłudzać poprzez oszustwo....
Kod:
Jak najbardziej. Cały adres jest taki jak w zakładce moje pliki. Po wpisaniu kodu sms i kliknięciu weryfikuj następnie wyskakuje przycisk kontynuuj i on zamiast włączyć pobieranie przekierowuje na stronę wygrywa.pl W kreatorze, zakąldka po aktywacji jest tekst :
Podane linki zostaną udostępnione po aktywacji - po kliknięciu "Pobierz plik". (1 linia - 1 link)
Chciałem używać eforsy tak abym i ja był zadowolony / eforsa / klient.
Jednak chyba tak się nie da trzeba wyłudzać poprzez oszustwo....
Sprawdzimy to, możesz sprawę zgłosić na czacie lub przez kontakt mailowy, łatwiej będzie to rozwiązać i skontaktować się z tobą.
(23-01-2017 16:29)samlukier napisał(a): Akurat tak się składa, że poszło pytanie na forum ze strony eforsa.pl do zakładki pytania i problemy jednak póki co nikt nie odpowiedział.
Lepiej napisać na czacie (eforsa) do Sylwii lub Michaliny, wtedy masz odpowiedź w parę minut.