Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Tanieaukcje.com - Program partnerski (50% za lead / lub 5 gr. za klik)

Autor Wiadomość
RE: Tanieaukcje.com - Program partnerski (50% za lead / lub 5 gr. za klik)
Sprawdź:
A jak może być duplikat konta przy chęci wypłaty 300 zł przeze mnie? Zresztą... jakiego konta? Konto miałem jedno od listopada do lutego a na bankowe tylko swoje wypłaty zlecałem. Już w lutym mnie wydymali na 300 zł a Pan TanieAukcje nawet się nie ustosunkował do tego, gdzie Admin pisał, żeby wypowiedzieli się publicznie na ten temat, a ten typ zgłaszał moje posty że piszę nie prawdę. Nie no trzymajcie mnie beka

Brakowało kasy to przyszli napisali parę bajeczek jak Andersen i poszli a Wy łykacie jak młode pelikany i dalej promujecie a potem płacz. Nie wiem co musi się stać żebyście się opamiętali Smile
Moim zdaniem dobrzeby było, gdyby nasz Admin się tu wypowiedział i ustosunkował do sprawy, że na przykład jak wszystkim nie wypłacą to temat do zamknięcia albo do scamu, nie może być tak, że strona jednym wypłaca, a innym nie... Nie ma drugiego tak porąbanego wątku na tym forum jak ten.

Zgarniaj cashback przez jedną prostą aplikacje
Chłopaki powiem wam tyle, że lubie wchodzić tutaj i czytaćte wypociny o scamie, poprawia mi to humor, ale teraz to tylko z buta tam wjechać Wink
Odrzucona przy udzialach i sriednia klikow 23 grosze. Teraz mam sriednia 0 groszy takze wszystko jasne.
Nie polecam zarabiać na tym serwisie. Zarabiałem na udział w Zyskach i co ? Brak skuteczności przy takiej kwocie Normalnie jaja. Daje do scamu Pozdrawiam i nie polecam tego SERWISU ! Każdy by zakończył współpracę po nie otrzymaniu Wypłaty!
Rozumiem 50 zł a nie 2 Tysiące na udział w zyskach !
Informacja na Stronie:
Jeżeli któryś z nich wykupi pakiet za 100 zł na Twoim koncie znajdzie się 50 złotych !
TanieAukcje przeczytajcie to sobie sami co napisaliście i dostosujcie się do tego!
2
Dowody
Dziwię się, że ten temat jeszcze nie jest w scamie.
#offtop

Jak się zgłasza temat do scamu? Big Grin Bo ja widzę tylko zgłoś post. :|

Dzięki Voldi. Smile

Zgarniaj cashback przez jedną prostą aplikacje
Glosy: Voldir (+1)
Właśnie tak. Zgłoś post autora tego tematu i już Smile
Glosy: Nupek369 (+1)
Dodane do Scamu! Pozdrawiam
@[TanieAukcje] Macie 24h na wyprostowanie wszystkich zaległych spraw
Odpowiedz