Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Hahahahahahaha sory ale nie moglem sie powstrzymac chociaz nie ukrywam ze rowniez zabraklo mi na jednym kuponie 0.5 punkta memphis. Na szczescie granh za drobne a za grube hajsiwo +14.5 ktore weszlo na lajcie podobnie jak toronto win i indiana orlando under 197.5. Kursik 2.88 za tysiaczka dal mi niecale 2 kola wiec nocka udana. Za chwile koniec meczu denver z ktorego 7 stowek so wyciagniecia. Go Nuggets!
Panowie, mam coś dla Was. Trochę siedzę w lidze niemieckiej, także podrzucam:
Borussia M'Gladbach - Bayer Leverkusen (Bayer nie przegrał w M'Gladbach od 21 spotkań, Borussia bez Korba i Stranzla)
Typ: Bayer @2,7
Freiburg - Hoffenheim (Hoffenheim w gazie, bardzo dobra ofensywa, aczkolwiek Freiburg też potrafi zaskoczyć i o ten mecz najbardziej się obawiam)
Typ: Hoffenheim @2,5
Hamburger SV - Hertha Berlin (HSV w totalnym dołku, w dodatku prawdopodobnie nie zagrają Adler i Lasogga, Hertha będzie chciała się odkuć za porażkę z Nürnberg + może im pomóc sędzia)
Typ: Hertha @2,6