Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: DigAdz - ROI 150% - Revenue Share [Pre-Launch]
Sprawdź:
(09-12-2014 00:00)TeYroXOfficial napisał(a): Dodali forum, bynajmniej w wersji mobilnej. Tylko cos w tematy nie da sie wejsc, bynajmniej u mnie :|
Nie dodadzą forum. Bynajmniej na początek. Dlaczego? Coś będzie nie tak, przestanie działać, źle zaliczy, odbierze punkty i od razu poleci tysiąc tematów i postów z płaczem czego ich serwer może nie wytrzymać ( i tak już czasem zwykłego ruchu nie wytrzymuje).
@patulsky
ja to wiem, napisalem tylko co dodali. Zapewne Support zdejmie forum jak zacznie sie im tam "spam" robic
Chyba ze bedzie to sluzyc do czegos innego niz do zglaszania i placzu userow ze cos zle zlicza etc.
Moje dzisiejsze naliczenia z upgrade'ów:
Mam wrażenie, że filtr zaczął działać i nie przepuszcza reklam o niższej wartości niż ustawiłem. Jutro się okaże, czy to tylko dzisiaj tak było czy już naprawili na stałe ;-)
(09-12-2014 11:57)tremen napisał(a): mam 720 punktów jeśli przekrocze jutro magiczny próg 800 pkt to będe miał od razu bonus itd czy dopiero na następny dzień??
jeśli przekroczysz je przed naliczeniem dig value i bonusów to powinieneś je dostać