Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
FireCash v3 - Najstarsze PPA w Polsce wciąż z PayPalem!

Autor Wiadomość
RE: FireCash v3 - Najstarsze PPA w Polsce wciąż z PayPalem!
Sprawdź:
U mnie było do teraz.
Znowu trzeba po x razy wpisywać login i hasła + wywala kiedy kliknie się na dodawanie pliku.. Undecided
(16-09-2015 19:38)Kiljan napisał(a):  Jeśli jutro byłyby jeszcze jakieś problemy z logowaniem to bardzo proszę o informację, wszystko już powinno być ok.

(11-09-2015 10:59)aero2 napisał(a):  @[Kiljan]
Dlaczego każe wyłączać wtyczkę AdBlock np: na gigup.pl a na innych mirrorach nie każe?

Jesteś pewien, że nie każe?
[Obrazek: YzlGYF6.png]

Kiljan prosze mi tu nie manipulowac Big Grin na upshare faktycznie sie nie wyswietla.

Swoja droga bardzo ladny lead wpadl.
skippyfile.com POLAND $ 4,48
Problemy z logowaniem minęły jednak nadal wywala (przynajmniej mnie) kiedy kliknę na ''menedżer plików''.
Ehh coraz więcej problemów.. Undecided
(18-09-2015 10:29)Max998 napisał(a):  Problemy z logowaniem minęły jednak nadal wywala (przynajmniej mnie) kiedy kliknę na ''menedżer plików''.
Ehh coraz więcej problemów.. Undecided

a na pewno nie jestes zalogowany na zadnym innym urzadzeniu etc.?
Z FC korzystam tylko z PC.
Wczoraj do południa było to samo, wieczorem wrzuciłem jeden plik, dziś od rana znowu nie mogę wejść w menedżera bo do razu wywala.
Jakoś tak zauważyłem że konwersja ostatnio spadła i to dość sporo
Przypadkowo kliknąłem w jedną z ofert wyskoczył komunikat : "Sorry, this offer has expired. Redirecting you..."
Se myślę pewnie błąd dla tej oferty to potem kliknąłem w następną i "Sorry, this offer has expired. Redirecting you..." i potem w kilka kolejnych "Sorry, this offer has expired. Redirecting you..."
Co jest grane że 3/4 ofert wywala ? bo "przekierowaniu" wraca na strony pobierania a konkretnie tego okienka gdzie pokazuje "Waiting for offer completion"
Po tym pewnie ludzie rezygnują już z pobierania bo się coś "zacięło" albo nie działa, prosiłbym o wywalenie tych wygasłych ofert :/ albo naprawienie tego błędu.

leman, dumny członek http://zarabiam.com od Apr 2011.
http://mytrendingads.com/ref/leman - Najlepszy program revshare na chwile obecną !
Glosy: Max998 (+1), comanche (+1)
To może być przyczyna dzisiejszych 0 pobrań. Ponad 267 kliknięć i 0 pobrań..
Wczoraj przy 207 wpadło przynajmniej jedno. Smile
Glosy: comanche (+1)
Ja mam dużo więcej klików i do 3 pobrań maxSmile Ale faktycznie, sprawdziłem i wiele ofert nieaktywnych jest;(
No ja dziennie miałem jeszcze nie dawno 10-15 pobran a teraz 3 przy czym mi się zwiększyły mi się wyświetlenia na stronach

leman, dumny członek http://zarabiam.com od Apr 2011.
http://mytrendingads.com/ref/leman - Najlepszy program revshare na chwile obecną !
Ja podobnie mam. Wyswietlenia i ruch sie zwieksza a konwersja w dol...
Odpowiedz