Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ja gram za darmo ok 3 - 4 Mce
Wypłaciłem 25 Euro
Kilka Euro Inwestowałem (Tylko z zarobków)
I powiem szczerze że trochę żaluje bo inwestycja mogłaby zwrócić się w ciągu miesiąca Konkurencja jest słaba a nagrody w pucharze całkiem niezłe
Następny sezon to Będzie 10x Więcej gold'a niż teraz
Dla przykładu
32 Gold Win w 1024
Następny sezon
320Gold w 1024
W jakiej lidze grasz? Może podaj nazwę drużyny. Pucharowe mecze kontynentalne grałem jakoś w połowie sezonu. Przeszedłem 2 rundy w trzeciej niestety przegrałem. Konkurencja jest raczej duża ja zaraz trzeci raz w 2 lidze będę grał(niestety po raz drugi w lidze niewiele brakuje mi do 2 miejsca(2x3 i raz 4). Gra świetna.
W co polecasz inwestować? Ja poprzednio 20€ głównie w stadion zainwestowałem(siedzenia) i trochę energetyków(moim zdaniem były nieopłacalne bo energia i tak spada błyskawicznie i niewiele daje w meczu).
Maax,a ty długo grasz? Jakie efekty? Sciagacie wszystkich zawodników z treningu jak nie grają meczy i ustawiacie ich z powrotem ? Kilka euro tez opłaca się inwestować?