Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Chyba mnie przyczapili i całkowicie odizolowali od dochodów
@bolo - co do Ciebie. Mam 3 telefony które "leżą" ekhem sorry 3 karty. Każdy ma umowe jeszcze (zostało po 6-7 doładowań x 100zł) Na każdym tel mam po te 150-200zł na koncie i to LEŻY. Dla sprawdzenia po prostu zasubksrybowałem ale niestety nic z tego. Pozdrawiam i licze na to, że administratorzy eforsy coś z tym zrobią.
Prosimy o numery tych Telefonów (oraz informacja jaka sieć) i sprawdzimy w bazie operatora jak przebiegała transakcja. Proszę o wysłanie numerów wraz z informacją kiedy mniej więcej dokonano aktywacji na email: [email protected]
System działa w pełni poprawnie, aktywacje naliczane są poprawnie i nie zauważono problemów u innych partnerów. Proszę więc o szczegóły i sprawdzimy tą sytuację! Pozdrawiamy serdecznie.
(10-09-2014 17:02)sryczek napisał(a): Ja nie ogarniam w ogóle Eforsy.
Raz zareklamowałem tam doładowania wpadły 2 leady potem usunełem reklamę.
To było jakieś 2 miesiące temu.
Od tej pory z eforsy wypłaciłem ponad 350zł (sam nie wiem z czego mi to wpadło) albo leady z opóźnieniem albo odnowienia ciągłe.
Nie pojmuje dlatego u nich nie zarabiam.
Czy to źle, że zarobili Państwo aż 350 zł nic nie robiąc ?
Prosimy o Państwa kontakt na [email protected] - pomożemy Państwu zrozumieć jak działa eforsa oraz udzielimy pomocy jeżeli będzie potrzebna.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-09-2014 20:35 przez eforsa.)
Odnośnie ostatnich odnowień.
Operatorzy przysłali notyfikacje z opóźnieniem i odnowienia zostały naliczone do Państwa kont dopiero między 23 a 02 w nocy a nie w standardowych godzinach ok. 10.00 Była to sytuacja niezależna od nas i nie mamy wpływu na opóźnienia ze strony operatorów. Mają Państwo jednak pewność, że pieniądze nie znikają i nie przepadają i zawsze otrzymają Państwo swoje aktywacje. Pozdrawiamy serdecznie i życzymy wysokich zarobków!