Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Opóźnienie w wysyłce

Autor Wiadomość
RE: Opóźnienie w wysyłce
Sprawdź:
"...Teraz wiecie dlaczego nie ma podobnych serwisów do Firegifts.pl, w pewnym momencie trzeba zaprowadzić drastyczne zmiany ponieważ serwis upadnie. A nie chcę się nachapać, zrobić Was w konia i odejść."
"...Wprowadzam również odpowiedź mailową w 12h, więc jeśli macie pytania proszę pisać na firegifts.pl w ciągu 12 godzin otrzymacie odpowiedź."
Tak obiecywał zuhsm...
Moja nagroda dziś doszła do mnie zdjęcie później bo muszę zgrać na kompa Big Grin (mój nick na fg marek070070707)
Do mnie również doszły nagrody z czerwca i lipcaSmile

Drawiec23, dumny członek http://zarabiam.com od Dec 2011.
Moja nagroda również dziś doszła. Jest już w galerii.
Kuriera nadal nie ma proszę o numer przesyłki.
ja nic nie dostałem.Wiadomo czy pocztą też już wysłał?
Zuhsm kiedy będą wysłane nagrody z sierpniowego restock'u? Smile
ja dostałem wczoraj nagrodę z sierpniowego restocka kurierem Smile wysłałem już unboxing i zdj, liczę na punktySmile
Był dzisiaj zuhsm na zc 0 odpowiedzi tutaj 0 odpowiedzi na maila żebym ja musiał prosić i się upominać o moją nagrodę, którą wygrałem i wydałem pieniądze tak dalej zuhsm brawo facepalm
u mnie dalej nagród nie ma... chyba pocztą nie wysłał.
Glosy: ikarian (+1)
Wątek zamknięty