Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(16-08-2014 23:07)MaXimuS007 napisał(a): Ja również dostałem wszystkie nagrody jakie wygrałem do tej pory, ale nadal oczekuję za pkt z unboxingu i zwrot za błąd w zadaniu dodatkowym i się chyba nie doczekam. Jeśli dostanę te GP przed restockiem to faktycznie na najdroższą nagrodę mi starczy, a jeśli nie to nie wiem, czy jest sens dalej tu zostawać skoro admin ma gdzieś to, że ktoś czeka...
Ja jestem w takiej samej sytuacji jak ty. 17h przed restockiem a mi na koncie FirePremium nie wystarcza punktów z zadań na najdroższą nagrode.
I zapewne większość użytkowników. Oby zdążył przed tym restockiem rozdać wszystkim zaległe GP.
Też na waszym miejscu domagałbym się tych GP za UB. A co mają powiedzieć osoby którym nagroda jeszcze nie doszła za restock czerwiec/lipiec, nawet nie mieli szansy wrzucić UB... Liczę jeszcze na dodatkowe zadanie dzisiaj, ale pewnie nie będzie. Albo ewentualnie zmniejszenie progu punktowego dla nagród z FP.
Dostałem GP za unboxing, ale za zadanie już nie...
To odpowiedź zuhsm'a: ''Chodzi o to zadanie Lyoness ?''
No przecież innego nie było... I przez takie inteligentne pytania najprawdopodobniej już przed restockiem nie dostanę tych pkt i nawet na piłkę do kosza nie starczy.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-08-2014 18:46 przez MaXimuS007.)