Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Sprzedam VIRAL na FB » Viral na FB :)

Autor Wiadomość
RE: Sprzedam VIRAL na FB
Sprawdź:
(28-07-2014 12:52)kciuk napisał(a):  Heh. Powodzenia Displayname, ja to miałem już jakiś czas temu od kumpla, nawet nie wiedziałem że to mial skopiowane. Smile

Cytat:I co do twojego szlachetnego czynu... Gratuluje, właśnie sprawiłeś, że teraz cały fb będzie tym za*ebany Smile Fakt, że skrypt był już dawno dostępny w necie za free, ale nie był aż tak rozpowszechniony.

Mam już dużo lepsze metody na zarobek z fb niż ta Smile
Wiadomo, że od kolegi a co ma napisać ? Przecież się nie przyzna Smile
Glosy: Yeahh (+1)
Cytat:I co do twojego szlachetnego czynu... Gratuluje, właśnie sprawiłeś, że teraz cały fb będzie tym za*ebany Smile Fakt, że skrypt był już dawno dostępny w necie za free, ale nie był aż tak rozpowszechniony.
A tobie co do tego? Szkoda ci że nie zarobiłeś sobie kolejny kilku stówek na kopiowanym skrypcie?
Z resztą już się wystarczająco skompromitowałeś, sprzedając ten twój pseudo poradnik. Rozmawiałem z osobami które to kupiły i raczej nie dziwne że praktycznie żadnej z nich nie zwrócił się twój poradnik.
Glosy: szykiryki (+1), displayname (+1)
(28-07-2014 13:07)displayname napisał(a):  
(28-07-2014 12:52)kciuk napisał(a):  Heh. Powodzenia Displayname, ja to miałem już jakiś czas temu od kumpla, nawet nie wiedziałem że to mial skopiowane. Smile

Mam już dużo lepsze metody na zarobek z fb niż ta Smile
Wiadomo, że od kolegi a co ma napisać ? Przecież się nie przyzna Smile

Radzę Ci się wytłumaczyć lepiej z tego oszczerstwa, że podobo sprzedaje twoje strony na allegro. Zacząłeś wojne to ja z Tobą też się nie będę cackał!

A co do tego że nie wierzysz, to twój problem. Wink

(28-07-2014 13:10)Yeahh napisał(a):  
A tobie co do tego? Szkoda ci że nie zarobiłeś sobie kolejny kilku stówek na kopiowanym skrypcie?
Z resztą już się wystarczająco skompromitowałeś, sprzedając ten twój pseudo poradnik. Rozmawiałem z osobami które to kupiły i raczej nie dziwne że praktycznie żadnej z nich nie zwrócił się twój poradnik.

Yhh.. To widocznie pisałeś nie do tych osób co kupili ode mnie. Wink Wiekszości już się zwróciła, a tym co nie to widocznie słaby pomysł albo słabo promowali. Smile

Mój dziennik pracy, zapraszam Smile
http://zarabiam.com/Temat-Dziennik-pracy-Kciuk-D-93193
"Radzę Ci się wytłumaczyć lepiej z tego oszczerstwa, że podobo sprzedaje twoje strony na allegro. Zacząłeś wojne to ja z Tobą też się nie będę cackał!

A co do tego że nie wierzysz, to twój problem. "

Beka2x:
Osobie, która bez uprawnienia (bez zawartej umowy licencji, zapłaty odpowiedniej sumy na rzecz twórcy lub niezgodnie z warunkami licencji) utrwala lub zwielokrotnia cudzy utwór w wersji oryginalnej grozi w tym wypadku:
- karze pozbawienia wolności od 3 lat - gdy sprawca czynu zabronionego uczynił sobie z naruszania cudzych praw stałe źródło dochodu lub narusza prawa autorskie dla działalności przestępczej (np. oszustwa przez sprzedaż podrobionych płyt itp.)

Mam nadzieje ze autor skryptu nic z tym nie zrobi Smile
Glosy: displayname (+1)
Jakby miał zrobić to połowa forum by była udupiona skoro to jest darmowe i dostepne w necie. Smile

I niech sie po prostu wytłumaczy, da jakieś dowody, a nie skacze tu na mnie bez dowodów itp...

Mój dziennik pracy, zapraszam Smile
http://zarabiam.com/Temat-Dziennik-pracy-Kciuk-D-93193
Jak ustawić ten skrypt jakaś instrukcja?
(28-07-2014 13:14)Yeahh napisał(a):  Beka2x:
Osobie, która bez uprawnienia (bez zawartej umowy licencji, zapłaty odpowiedniej sumy na rzecz twórcy lub niezgodnie z warunkami licencji) utrwala lub zwielokrotnia cudzy utwór w wersji oryginalnej grozi w tym wypadku:
- karze pozbawienia wolności od 3 lat - gdy sprawca czynu zabronionego uczynił sobie z naruszania cudzych praw stałe źródło dochodu lub narusza prawa autorskie dla działalności przestępczej (np. oszustwa przez sprzedaż podrobionych płyt itp.)

Mam nadzieje ze autor skryptu nic z tym nie zrobi Smile

Tak się składa, że znam autora skryptu, pisać ? Czy już wystarczająco go pogrążyliśmy ?
Wystarczająco, zamknijcie już ten temat.
(28-07-2014 13:18)magneto napisał(a):  Jak ustawić ten skrypt jakaś instrukcja?

kup od Kciuka za stówę to Ci pomoże beka
Glosy: MostWanted (+1)
//Jakby miał zrobić to połowa forum by była udupiona skoro to jest darmowe i dostepne w necie. //
TY serio udajesz czy sam się prosisz?? Taka kara jest dla osób które dopuściły się SPRZEDAŻY a nie samego używania.
Kciuk prawnik lvl 56.