Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Teraz mam checking If captcha is pre-solved co robić? mam death by captcha. chyba zrobię to ręcznie bo captcha jak widze się zbugowała. Powtarza się to i nie klika w czym problem?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-08-2014 14:45 przez cheaters24.)
Tez mam taki sam problem z "checking If captcha is pre-solved" zna ktos jakies rozwiazanie? i dodatkowo czesto sypie bledami ze program przestal dzialac itp. Na jednego klika czekam okolo 15 min -.-'
(03-08-2014 11:06)bebek0304 napisał(a): Tez mam taki sam problem z "checking If captcha is pre-solved" zna ktos jakies rozwiazanie? i dodatkowo czesto sypie bledami ze program przestal dzialac itp. Na jednego klika czekam okolo 15 min -.-'
Witam,tez mam takie dame komunikaty....popracowal troche i kaplica.Ten bot to gdzie sie instaluje,bo nie mam go w systemie i za kazdym uruchomieniem od nowa sie instaluje?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-08-2014 11:24 przez kemwp.)