Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Margonem - dobry zarobek!

Autor Wiadomość
RE: Margonem - dobry zarobek!
Sprawdź:
Na jakiej teraz grze MMO można dobrze zarobić coś tam sprzedajać bo chcętnie zagrał bym w cos najlepiej na przeglądarce Big Grin
Jak ktoś mówi, że margonem to trudna gra to go pozdrawiam Big Grin
Tutaj nie tracisz nic po śmierci, lub pvp ( oprócz ph ), stworki stoją w miejscu itp.
Ta gra jest banalna, wiem, bo grałem i miałem duży lvl Smile
(16-06-2014 15:24)Juhas napisał(a):  Na jakiej teraz grze MMO można dobrze zarobić coś tam sprzedajać bo chcętnie zagrał bym w cos najlepiej na przeglądarce Big Grin

Z clientem gry to Metin2. Ale kokosów nie ma zalezy od twoich umiejętności.
Entropia universe Wink
Odp: RE: Margonem - dobry zarobek!
(16-06-2014 16:26)prololex napisał(a):  Jak ktoś mówi, że margonem to trudna gra to go pozdrawiam Big Grin
Tutaj nie tracisz nic po śmierci, lub pvp ( oprócz ph ), stworki stoją w miejscu itp.
Ta gra jest banalna, wiem, bo grałem i miałem duży lvl Smile
Ale bardzo monotomna oraz zysk nie pewny.

Wysłane z mojego LPG Szłiwt L7
Odpowiedz