Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Dziennik kogoś, kto nie umie porządnie zabrać się do pracy.
Sprawdź:
Wstaje rano i tada! Następne kilka leadów wpadło. Dzisiaj mam zamiar jeszcze trochę poskracać, bo narazie skupiałem się na sub sms. Jestem bardzo zadowolony, ponieważ cel do końca maja został w połowie osiągnięty - 100zł! A maj jeszcze nie nadszedł! Z tego co widzę do końca maja może i 300zł zarobię! .. Napisałem do firesuba, podnieśli mi stawki o 10 gr, bo leady są zyskowne ale narazie jest ich mało
Dzisiejszy dzień był słaby. Bardzo. Zarobiłem 7.20 na subach + 3zł na shorte.st . Wszystko ze strachu przed sądem itp. Napisałem już do zaufanego kolegi czy coś mi za to grozi. Miejmy nadzieję, że nie.
Miałem przerwę, zasrany wirus. Ale w sumie się cieszę - podszkoliłem się z informatyki, usunąłem wirusa.
Teraz zaczynam z kopyta. Cel dzienny to ponad 10zł. Robię to po to, aby codzień brać się do pracy a nie jak to robiłem do teraz - jak mi się zechce. Cel dzienny zaczynam od jutra, na razie jest:
FIRESUB: PLN81.10
SHORTE.ST: $11.85
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-04-2014 20:14 przez 4funsecond.)
Cel do końca maja ma jeszcze długi okres. Niestety nie zarabiam, bo po prostu nie wychodzi mi to. Moja nisza niestety padła, ponieważ trafiłem na stronę wyborcza.biz i ze strachu przed policją wszystko pousuwałem. Zostały mi jeszcze cheaty, jako że ktoś znów skomentował mój dziennik ciągnę pracę dalej. Jak nikt nie komentuje + nie ma mentora to po prostu nie chce się pracować
Teraz stawiam minimum 1000wejść dziennie na shorte.st . Do końca maja da mi to około 55$ czyli dużo ... A firesuba odstawiam aż do czasu gdy znajdę mentora. Rzecz jasna nadal będę spamował i zajmował się fake kontami fb
Dobrze mi wczoraj poszlo ... Zarobiłem ponad 8$ na shorte.st + zaczynam na shorte mentorować. Już mam 9osób. O 17 rozsyłam im poradnik ... Z firesub też nie tak źle - 7.20 . Z samego spamu + kilku minut poświęconego na pisanie z 6latkami ...
Tak więc cel tysiąca wejść dziennie jest zrealizowany, a nawet bardziej niż zrealizowany bo zamiast tego tysiąca są 3tyś. W 30min pracy ^^