Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Projekt LC Liczba nisz:31 Zarobki:$2.2
@alizen, wykrakałeś, trzeci raz zmieniałem linki. Przerobiłem niszę na Whitehat i wrzuciłem z powrotem na HC. Do tego 3 nowe nisze i dokładne zbadanie rynku. Zamierzam porzucić ten projekt. Zobaczę jeszcze jak w najbliższych dniach to wypadnie, ale te nisze za szybko się wypalają. Musiałbym dużo inwestować w SEO, aby się utrzymać, albo mieć dobrego bota.
Eto przyssał się do tego, że bałem się wczoraj kompa włączać, żeby napisać post i chce teraz ode mnie 10zł.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-03-2014 11:49 przez walekpl123.)
Projekt LC Liczba nisz:36 Zarobki:$4.15
Strona powiększyła się o kolejne 5 nisz. Trochę przeterminowane, ale przynajmniej google niech widzi, że dużo nowej treści wysokiej jakości jest na stronie.
Projekt SH Liczba nisz:0 Zarobki:$0
Nowy szablon na stronie, znalazłem jeden bardzo prosty, ładny i darmowy to wgrałem. Potrzebowałem też mieć wypasiony guzik "Download" więc posiedziałem trochę w Photoshopie, poduczyłem się Javascriptu i coś tam skleiłem. Jutro myślę o dodaniu pierwszego postu.
Projekt CS Liczba nisz:1 Zarobki:$1.12
Mistrzostwa rozegrane, to i nisza ożywa. Podmieniłem link na HC, bo szkoda żeby się marnowało
Dzień całkiem przyjemny. Muszę jeszcze popracować sporo nad co tutaj mam, ale liczę na gruby hajs gdy w końcu zrealizuję wszystkie swoje dobre pomysły.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-03-2014 23:05 przez walekpl123.)
-Wyszukałem nowy sposób zarobku, w który wchodzę.
-Rozmawiałem z Patrykiem z FC na ten temat
-Czytałem Forum
-Myślałem nad domeną
-Rozmawiałem z Igorem, który mi pomoże
-Szukałem szablonu.
Po dwu godzinnej pracy, zasnąłem przed komputerem w punkcie wyjścia, spuściłem głowę na minutę i Bummm tss. Temu dopiero teraz dodaję post.
Projekt LC Liczba nisz:41 Zarobki:$3.59
Kolejne 5 nisz już na stronie. Ale w tym jedynie dwie które mogą coś zarobić, reszta dla poprawy pozycji w Google. W tym tempie stałe ponad 1000UU dziennie nie będzie jakimś dużym wyzwaniem.
Projekt LoL Liczba nisz:1 Zarobki:$0
Wszystko dopracowane. Dodane Analytics. Próbowałem trochę tym spamować ale kiepsko mi to wyszło, nie pora dziś na takie rzeczy. Spróbuję w godzinach popołudniowych może wyjdzie lepiej.
Kolejne ostatnie dwie godziny doby na trzeźwo poświęcone na zarabianiu na PPA. Pidżama stała się moim uniformem. Wyciągam wnioski, że prawdziwy hajs leży w projekcie SH i viralu. Mógłbym przerobić projekty LC i LoL na viral, ale zajęłoby to dużo czasu. LoL przerobię, ale co do LC bym się wstrzymał, co najwyżej jeśli się wypali to wtedy, zamiast ją porzucać przerobię ją.
Gryby nie Francja, to PPA by tak nie ciszyło 23$ do portfela Dwie godzinki popracowałem, dodając hacki musiałem dorzucić kilka czynników do ich, i minęło 2h.
Ostatnio znów w CS:GO zacząłem maniaczyć, i nie chce mi się pracować. D