Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(18-03-2014 15:11)Pawel1178 napisał(a): Dokładnie tak pusty layout z możliwością wstawienia przykładowego tekstu oraz tła i to by było najlepsze bo te bony do multikina już są tak oklepane że nie każdy w to wchodzi albo jak wejdzie to już to widział i się nie nabiera
Najlepiej gdyby była możliwośc zaimportowania własnego stylu css. Można by było prowadzić selekcje ofc.
(18-03-2014 15:11)Pawel1178 napisał(a): Dokładnie tak pusty layout z możliwością wstawienia przykładowego tekstu oraz tła i to by było najlepsze bo te bony do multikina już są tak oklepane że nie każdy w to wchodzi albo jak wejdzie to już to widział i się nie nabiera
Bez przesady!
Już weźcie się ogarnijcie lenie!
Tylko umiecie zgłaszać na policję!
Żal.pl!
Ja zarabiam 10zł/dzień i chociaż to mało nigdy nie wyzyskiwałem od nikogo ani grosza!
Wstyd i radzę iść grać w mario a nie zarabiać!
(18-03-2014 19:30)kariolmax napisał(a): Bez przesady!
Już weźcie się ogarnijcie lenie!
Tylko umiecie zgłaszać na policję!
Żal.pl!
Ja zarabiam 10zł/dzień i chociaż to mało nigdy nie wyzyskiwałem od nikogo ani grosza!
Wstyd i radzę iść grać w mario a nie zarabiać!
Ty się ogarnij, i jak nie wiesz co to ironia, to się nie udzielaj
I nie krzycz na mnie ok? :>