Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(18-07-2014 08:06)wojtas99 napisał(a): Ja kupuję w Daichman kupię fajne rozlecą się po 3 tygodniach 4 ale jak się rozlecą to daje do zwrotu i biorę inne które mi się podobają
Rozumiem, ze jak grasz w sandałach w piłe to reklamacje uznają
Często kupuje w deichmannie. Zahaczyłem o coś i but się rozciął mimo to gwarancje uznali i tego samego dnia dostałem zwrot, a jak buty z Wojasa po 1 miesiącu mi się rozwalił to powiedzieli, że przez moją stopę, także..
(23-07-2014 16:20)experimental napisał(a): Ogólnie mam problem, bo nie mogę kupować przez internet - zawsze nie pasuje, w ogóle muszę przymierzać 20 par żeby znaleźć dobre.
Idziesz do sklepu, przymierzasz parę która Ci się podoba, spisujesz z metki numeracje i takie same zamawiasz w necie, kilkadziesiąt złoty zostaje w kieszeni, sprawdzony sposób, a najlepiej kupuje się buty letnie w listopadzie -grudniu, super obniżki.