Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Zmieniłem ten jezyk 18 lat jest avatar jest i rowniez klikam niby ten start i tylko liczy ten czas i nic .. Możesz pomóc? zarejestrowałem sie z refa
Tak samo z tym autoserfem .. ściągnąłem wpisuje hasło login i .. serverf offline pisze -.-
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-02-2014 16:00 przez Weq.)
Na YT musisz zrobić kanał np zrobiłeś 10 kanałów to wchodzisz na SocialsSap i klikasz na YT i Like i wtedy masz do wyboru od 1-10 i klikasz np. 1 i jak klikniesz na kanał 1 i w loguje się to wtedy wchodzisz na YT i tez przełączasz na kanał 1 itd... A jak klikniesz a licznik już liczy to powinno się otworzyć 2 okno z YT gdzie klikasz tam np Lubie i zamykasz i czekasz az licznik dojdzie do końca i następny filmik i powtarzasz te czynność aż skończą się filmiki
Jeśli nie wyskakuje tobie drugie okno z filmikiem a licznik liczy to znaczy ze przeglądarka blokuje wyskakujące okienka będziesz musiał wyłączyć blokadę w przeglądarce dla SocialsSap.
Autosurf jest wyłączony bo były błędy.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-02-2014 16:21 przez marcel45143.)
Tak za pól centa jest większość zadań ale za komentarze jest 1 cent a administrator strony jak zrobi bota to będzie się szybciej zarabiać 2
Ja zarabiam około od 3-6 dolarów na 2 dni.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-02-2014 21:15 przez marcel45143.)