Jak macie motywacje i chęci to zróbcie coś w tej tematyce, ale nie forum bo rzygać się już chce tymi forami. Jest tyle fajnych pomysłów na stworzenie czegoś czego jeszcze nie ma związanego z tą tematyką, dlaczego tego nie zrobicie? Dlaczego chcecie akurat mieć forum? Jak lubicie i znacie się w tej branży to stwórzcie coś innowacyjnego, nie róbcie forum bo i tak to padnie za jakiś czas jak tylko stracicie chęci i motywacje, a uwierzcie że ona nie będzie trwała zbyt długo.
Gremquen, oczywiście masz racje, że zyskacie na tym dużo doświadczenia, ale jakbyście uklepali coś innego to nie dość że mielibyście satysfakcje, sławę i ludzi to byście zebrali więcej doświadczenia. Pomyśl logicznie, poświęć na to kilkanaście minut, a zobaczysz że prowadzenie takiego forum nie ma większego sensu. Chyba dobrze powinieneś wiedzieć, że zapał z czasem gaśnie..
Napisałeś "Lepiej niech użytkownik znajdzie odpowiedź na mało rozwiniętym forum niż nie znajdzie w ogóle, prawda?" tylko, że problem tutaj jest w tym, że nie ma takiej rzeczy na świecie, którą mogliby znaleźć tylko u was na forum i nigdy tak nie będzie.
Aha i napisałeś coś tam, czy userzy mają umrzeć z nudów to odpowiem ci na to tyle, że nie musisz się martwić bo znajdą inne takie forum
Napisałeś jeszcze: "Jeżeli komuś nie podoba się darmowy cms, czy może zakupiony gotowy styl, - proszę nie odwiedzać forum." nie że mi się nie podoba, bo mybb to najlepsza darmowa opcja, a styl akurat mi się nie podoba, no ale to już moja sprawa. Tylko, że problem nie jest w tym, bo ja nie oceniałem skryptu i stylu bo tego nie będę oceniał skoro to nie jest wasze. Napisałem tak, bo sheko12 poprosił o opinie o jego forum. W sumie to mogłem napisać super forum, extra styl, działy miodzio, ogólnie 10/10 wtedy mój post na pewno byłby bardziej wartościowy.
Nie chcę was pouczać ani z wami się kłócić, po prostu chcę wam oszczędzić straconego czasu i nie ukrywam, że sam chciałbym zobaczyć coś nowego w tej branży. Już nie będę was hejtował jak to ktoś wyżej napisał, ale pewnie za jakiś czas odwiedzę ponownie ten temat i napiszę "A nie miałem racji?"