Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Nie wypłacone pieniądze?

Autor Wiadomość
RE: Nie wypłacone pieniądze?
Sprawdź:
Ja zleciłem od piątku trzy wypłaty codziennie zlecam i wszystkie otrzymałem
Wypłata dotarła, proszę o zamknięcie tematu Smile
(16-12-2013 13:18)creativeD napisał(a):  Wypłata dotarła, proszę o zamknięcie tematu Smile

Tobie tak...
Tak... Ja zleciłem wczoraj wieczorem z myślą, że jak wrócę to będzie na paypalu... A tu nic! Czekam do wieczora, jak nie będzie to coś nie tak... Xpokerface
(16-12-2013 16:59)AkaBaka napisał(a):  Tak... Ja zleciłem wczoraj wieczorem z myślą, że jak wrócę to będzie na paypalu... A tu nic! Czekam do wieczora, jak nie będzie to coś nie tak... Xpokerface

Raptem nawet 24h nie czekasz i już coś nie tak? facepalm
A ja już czekam 27h i jeszcze nie dostałem ale mam nadzieję że wkrótce wypłacą.
Vex to nie robot, który siedzi i zleca wypłaty 24/7.
Tu nie ma automatu z wypłatami, tylko człowiek, który sam musi wklepać dane do przelewu.
Ludzie, ogarnijcie się... Nie każdy siedzi przy komputerze całymi dniami i nocami...
Nie wysłali mi przelewu, zlecono wczoraj około 20 i pisze oczekuje

Dziennik pracy: http://zarabiam.com/Temat-Dziennik-Pracy...0?page=192
ja z bratem przyzwyczajeni jestesmy Tongue czekajcie a bedzie wam dane, pewnie do jutra wszystkie wyplaty wyjda
Trzeba poczekać ja dostałem 2 przelewy z weekendu mam BZWBK i było ok około 12 miałem kasę ... ze spokojem przecież wyśle Wam kasę Smile Ja jestem zadowolony Smile Tylko dziś skuteczność Tongue 0.43% Big Grin
Odpowiedz