Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(09-06-2014 17:36)adampl napisał(a): Ja wyklikuję tylko żółte i naliczenia są codziennie na bieżąco
odpowiedział admin i problem rozwiązany
po prostu kupiłem rr w sobotę i zakupiłem golden a można dokonać dziennie tylko 1 transakcję i stąd wystąpił problem
dostałem jeszcze bonus w postaci 5$ na main balance pełna profeska
Zapbux jak na razie ma u mnie duże plusy, przede wszystkim avg bardzo dobre. Wczoraj nawet zleciłem pierwszą testową wypłatę, nie była instant ale mimo wszystko na paypalu było po 6 godzinach. Aktualnie mam 800 rr z czego 200 jest przedłużone na 90 dni i 200 na 60 dni, reszta jak na razie jest na 30 dni. Jak tak dalej pójdzie to w moim przypadku będzie lepiej niż w probuxie.
Szkoda, że w fusebuxie nie mam tak dobrze jak w zapbuxie, ale źle nie jest. Ktoś fusebuxa używa??