Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Instalujesz program, tzw. miner który "wykopuje" BTC, tzn. rozwiązuje skomplikowane zadania matematyczne przyczyniając się do odkrywania bloków z bitcoinami (1 blok=25 BTC), a Ty dostajesz odpowiednią dla Twojego udziału ilość BTC. Ja się w to nie bawię, bo mam za słaby komp (netbook). Jeśli napisałem jakąś bzdurę, proszę mnie poprawić
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-12-2013 08:40 przez dusigrosz.)
(02-12-2013 23:09)asiorek napisał(a): Jeden użytkownik ostanio wrzucił listę, było kilka stronek których w tej liście nie ma zawartych ;/ i fajnie by bylo jak by zapodał je jeszcze raz
(03-12-2013 08:40)dusigrosz napisał(a): Instalujesz program, tzw. miner który "wykopuje" BTC, tzn. rozwiązuje skomplikowane zadania matematyczne przyczyniając się do odkrywania bloków z bitcoinami (1 blok=25 BTC), a Ty dostajesz odpowiednią dla Twojego udziału ilość BTC. Ja się w to nie bawię, bo mam za słaby komp (netbook). Jeśli napisałem jakąś bzdurę, proszę mnie poprawić
Mam prośbę, czy ktoś ma jakiś dobry poradnik PL jak odpalić koparkę? Bo szukam chyba ze 3h i powoli mnie ponosi, bo albo jestem taki słaby w googlowaniu, albo mam pecha jak zawsze
Edit: Najlepiej, żeby koparka była dla kilku rodzajów "coinsów", bo chciałbym kopać Feathercoinsy(przepraszam za zły dział, ale bezsilny jestem totalnie)