Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
coinURL vs Adfly ? » który serwis lepszy do zarabiania?

Autor Wiadomość
RE: coinURL vs Adfly ?
Sprawdź:
To co lepiej wstawiać na coinURL ? Stawki na adf.ly wydają mi sie trochę za małe ,ale lepiej niech się wypowie ktoś kto zarabia/ł na obu serwisach.
Na pewno szybciej tutaj sie dorobisz minimum niz na adf.ly. Dobrze rozpromuj linki a na dobrze ci to wyjdzie

Wyciapane z mojego kalkulatora L9
A jakie jest minimum na coinurl?
Używacie może portfela blockchain.info/pl/ ??
Odp: coinURL vs Adfly ?
Ja uzywam tego portfela, co do minimum zamiescilem tutaj infornacje , zerknij kilka podstow wstecz :-)

0.01 btc jak dobrze pamietam to mininum

Wyciapane z mojego kalkulatora L9
Spoko, dzięki.
Nie wiem, czy dobrze liczę, ale serwis coinURL wydaje mi się nieopłacalny nawet po kursie 2500 zł za Bitcoin'a. Otóż ja mam 120 wejść w linki na Adfly i daje mi to 0,159 dolara, czyli niecałe 16 centów, czyli jakieś 47, może 48 polskich groszy. Tymczasem kolega Vectorass ma 145 wejść i daje mu to 0.00013008 BTC, czyli jakieś 32, może 33 grosze.

Minimum do wypłaty też jest większe niż na Adfly gdzie wynosi 5 dolarów czyli 15 zł, a na coinURL jest 0,01 BTC, czyli jakieś 25 zł.

Ratchet, dumny członek http://zarabiam.com od Apr 2013.
Za adf.ly przemawia też [według mnie] stabilność ,dużo ludzi korzysta/ło i raczej poleca a nie odmawia .Jeżeli ktoś byłby wstanie mi pomóc w sprawie skracanie linków to pomoc chętnie przyjmę Big Grin
Taka ciekawostka:
[Obrazek: ii70.png]
[Obrazek: x54i.png]

Nie mam pojęcia co to za reklamy były ale stawka mi się podobała Wink, jednak zazwyczaj 50 lub 150 czasami 500
U mnie 50 i 250 Sad
Adf.ly tylko i wyłącznie stabilność, opcje, pewna wypłata!
Odpowiedz