Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Jakim cudem chcesz zarobić 1 btc w miesiąc jak obecnie twoje wszystkie btc czyli 0,0024665648 to 6,12 zł - przeliczałem na tej stronce http://pl.coinmill.com/BTC_PLN.html
Narazie nie mam czasu na prowdzaenie dziennika.. Za dużo roboty. Jak otwarłem dziennik miałem wolne. Szkoła się zaczeła , nauka się zaczeła a trzeba powiazać zarobki z nauką = mniej czasu na prowadzenie dzienika te obliczanie to wszystko .. Do tego jutro - czwartek - sobota jade program 100 pompek;
Brzuszki
Przysiady
Pompki
I coś tam jeszcze sobie dobrałem ale nie pamiętam co to było.. ; /
Kolego jeżeli zaczynasz poczytaj troszkę o teorii wysiłku ćwiczeń itd, mowa tutaj przede wszystkim o brzuszkach, które robione nieumiejętnie spowodują dyskopatię w czasie krótszym niż Ci się wydaję, wysiłek jest dla wszystkich, ale z głową
brzuszki nie robie całych, zastosowałem się do zaleceń mojej kuzynki która ćwiczy już dobre 3 lata, i sama ustawiała sobie ćwiczenia, nie robie brzuszków typowych tylko takie brzuszkopodobne
kladę sie na plaskim głowę unoszę max do góry licze do np 10 i tak z 50 razy.