Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Trzepiemy hajsy w internetach » A co mi tam :D asiorek próbuje, asiorek zarabia ! :)

Autor Wiadomość
RE: Trzepiemy hajsy w internetach
Sprawdź:
chodzi ci łącznie ? Jasne daj mi chwilę zaraz ci to zliczę Big Grin

Wychodzi - 0.0029317748 BTC Nie wliczałem tutaj kwot z linków oczekujących w coinurl Smile
Glosy: JuNiOrSoDa (+1)
ciekawie ciekawie.. zastanawiam sie tez na tym ale codzien klikac aby cos zarobic etc.. hmm trzeba sie zastanwoac nad tym..

A tobie powoedzenia zycze ;d dobij i daj mi polowe Big Grin
hahaha, Nie, Najpierw zrealizuje najważniejszy cel - s4 : )
Jakim cudem chcesz zarobić 1 btc w miesiąc jak obecnie twoje wszystkie btc czyli 0,0024665648 to 6,12 zł - przeliczałem na tej stronce http://pl.coinmill.com/BTC_PLN.html

Wytłumacz mi , bo chciałbym zarabiać btc Big Grin
Nie jest nigdzie napisane że w misiąc.. Napisałem, że dałem sobie taki czas, ale wiem że nie dam rady Wink
Kiedyś sam chciałem coś zarobić na BitCoinach, ale wybrałem potem PPA. Ale i tak powodzenia, może nawet kiedyś sam spróbuję Big Grin.
Dzięki .. Smile

Narazie nie mam czasu na prowdzaenie dziennika.. Za dużo roboty. Jak otwarłem dziennik miałem wolne. Szkoła się zaczeła , nauka się zaczeła a trzeba powiazać zarobki z nauką = mniej czasu na prowadzenie dzienika te obliczanie to wszystko .. Do tego jutro - czwartek - sobota jade program 100 pompek;
Brzuszki
Przysiady
Pompki
I coś tam jeszcze sobie dobrałem ale nie pamiętam co to było.. ; /
Kolego jeżeli zaczynasz poczytaj troszkę o teorii wysiłku ćwiczeń itd, mowa tutaj przede wszystkim o brzuszkach, które robione nieumiejętnie spowodują dyskopatię w czasie krótszym niż Ci się wydaję, wysiłek jest dla wszystkich, ale z głową Smile
brzuszki nie robie całych, zastosowałem się do zaleceń mojej kuzynki która ćwiczy już dobre 3 lata, i sama ustawiała sobie ćwiczenia, nie robie brzuszków typowych tylko takie brzuszkopodobne

kladę sie na plaskim głowę unoszę max do góry licze do np 10 i tak z 50 razy.
myslalem zeby zaczac z ltc ale nwm ile jest warte
Wątek zamknięty