Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Typy NBA mareczka, bo wygonili od badiiego :D

Autor Wiadomość
RE: Typy NBA mareczka, bo wygonili od badiiego :D
Sprawdź:
Tak, on wybiera -3.5 GSW, ale stawia w tym wypadku na Memphis, więc jest taki handicap jak mareczka.
Portland weszlo, memphis z tego co widze na live tez wejdzie, trzeciego zakladu nie moglem obstawic bo bet365 nie mial go w ofercie. Dzieki ;-)
I kolejne dobre i oczywiście trafne typy ! Smile Wielkie dzięki Smile
No coz, sory za ten typ z Gayem. Zabraklo 2 punktow, mial 18. DeRozan zaswirowal i sypnal az 33 Big Grin Zastanawialem sie nad zagraniem zdobyczy punktowej George'a z Indiany na ktorego byla smiesznie niska linia 22 punktow, a zdobyl +30, no ale niestety wybralem Rudyego. Na szczescie malo kto( o ile w ogole ktos mial ) ten zaklad w ofercie bukmachera wiec wiekszosc bedzie na plus Smile Ja tez jestem po nocce na +160zl, no ale szkoda tego Gaya, bo byloby grubo ponad 300 Tongue
Glosy: aka (+1), pawel741 (+1), Stworkowaty (+1), Szaman1644 (+1)
Dzięki wielkie Smile Leci oczywiście kolejny repucik. Powoli powoli i trochę zyskam. Mam nadzieję, że wczoraj nie zrobiłem problemu. Po prostu jestem zielony, jeśli chodzi o NBA Smile Dzięki za pomoc jeszcze raz i powodzenia w dalszym typowaniu!!!
Wreszcie jakis konketny typer :-) oby tak dalej. Ja prowadze swoja progresje wiec aby od niej nie odbiegac postawilem twoje typy tylko po funcie a szkoda. No coz mimo wszystko dziekuje 1.80 funta do przodu hahaha
Ah dobrze, u mnie wszystko było tak jak trzeba prócz Rudy Gey więc 2 na 2 weszły. ^^
Jak tak dalej będzie ci szło to wreszcie wyjdę na duży +, bo aktualnie było dosyć zmienne szczęście.
Dosyć zmienne szczęście? ; o 5 weszło, 1 nietrafiony bo Gay paru pkt nie trafił.. Powinieneś podziękować że osoba tak znająca się NBA udostępnia typy a nie że zmienne szczęście bo za darmo możesz dorobić.
Nie sprecyzowalem. Ja miałem zmienne szczęście jak sam typowałem. Jak dla mnie mareczek to wzór typera. Dostał już 3 repuciki i na pewno będzie ich więcej. Teraz mam nadzieję, że odrobię i wyjdę na + z jego pomocą.
Wątek zamknięty