Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Probux vs. Neobux

Autor Wiadomość
RE: Probux vs. Neobux
Sprawdź:
chyba neobux się już kończy... wejscie na strone graniczy z cudem, mi pokazuje sie tylko biała strona i nic więcej. a wam? (sprawdzalam na kazdej przegladarce)
Zwykłe problemy z serwerem, gdzie Ci sie neobux konczy Wink
Mi wszystko i wczoraj normalnie dziala

pozdrawiam
Wobec ostatnich kłopotów z wypłatami z ProBuxa Neo zdecydowanie wychodzi na prowadzenie.
Mi też wszystko normalnie działa mam nadzieje że Probux nie padnie bo przynajmniej 4 reklamy są za centa na Neobuxie mam więcej rr ale słabiej klikają niż ci z Probuxa. Dla mnie na Neobuxie jest dobre to że moge punktami wymienić poleconych.
Pozdrawiam
Ja wolę probuxa.
Też wolę Probuxa, ale obecnie ma jedną, za to istotną, wadę - NIE PŁACI Sad
(03-09-2014 19:25)papajaz69 napisał(a):  Też wolę Probuxa, ale obecnie ma jedną, za to istotną, wadę - NIE PŁACI Sad

jesteś w błędzie i pozbawiony najnowszych wieści
od 28 sierpnia można wypłacać na payza
5 września wraca neteller a 12 września paypal
(03-09-2014 20:49)xardas1020 napisał(a):  
(03-09-2014 19:25)papajaz69 napisał(a):  Też wolę Probuxa, ale obecnie ma jedną, za to istotną, wadę - NIE PŁACI Sad

jesteś w błędzie i pozbawiony najnowszych wieści
od 28 sierpnia można wypłacać na payza
5 września wraca neteller a 12 września paypal

Nic się specjalnie nie zmieniło
"The daily limit for transfers today has been exceeded.
Please try again at 00:00, 06:00, 12:00, or 18:00 server time."
Już od dwóch tygodni próbuje wypłacić na PayPal i Payza... cisza.

Co do wątku: Neobux to zdecydowania stabilność a to bardzo ważne przy buxach, co z tego że mam $ na Probux trochę RR i dobre AVG skoro to pieniądze wirtualne i nic z nimi nie mogę zrobić. Szkoda Probuxa bo naprawde był to dobry bux, jednak mam nadzieje że jeszcze odzyska siłu i stanie na nogi. Wracając do Neobuxa, tak jak powiedziałem posiada on stabilność, jednak aby coś tak zarobić musisz przedłużać o 240 dni i już na samym początku wpakować gruby hajs aby jak najszybciej kupić upgrade Gold i dobić jak najszybciej do maksymalnej ilości RR dla Golda , wtedy to ma sens. W innym przypadku to męczarnia.

Co do neo jeszcze zastanawia mnie czy oni przypadkiem zamiast prawdziwych RR używają bota, patrząc na AVG jest to bardzo możliwe, co o tym sądzicie?
Neobux to król buxów obecnie, nawet sam Clixsense mu nie dorówna, Probux z tego co słyszałem jest zaliczany do SCAMÓW, więc osobiście polecam Neobux, w zasadzie mają najlepszy program do poleconych, dużo szans na wygranie w losowaniach nagród, zdecydowanie jestem za Neobuxem.
neobux jest super
Wątek zamknięty