Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
@Zavrani - nie ma tutaj podziału Tier's. a jak wyglada zaliczanie to moze moge zacząć prowadzić jakieś statystyki ale po co skoro ani reput ani ref żaden nie wpadł ja mam wejścia tylko z USA UK
Więc chyba jednak podział na Tiery istnieje - przynajmniej według info z ich strony - za to zgadnąć do której grupy należy jakie państwo to już wyższa szkoła jazdy.
Chociaż jeśli chcesz coś godnego zarobić na promowaniu to celuj w traffic z USA/UK - za ten najwięcej płacą, więc z pewnością chwyta się do Tier 1.
wchodzisz , rejestrujesz sie , wchodzisz w zakładke Tags/Code . Masz tam do wyboru
PopUnder -czyli wyskakująca ramka
Baner Code - zwyczajny baner który reklamuje tylko strone cpx24.com nie żaden adult.
Direct promotion link - zwyczajny link do promocji PTP
Ja polecam ci wrzucic na swoja strone jeśli taką posiadasz, baner oraz link do promocji PTP w ramke powiedzmy 300x300 pix. Wtedy bedziesz miał podwójnie zaliczane wejścia a do ramki sie napewno nie przyczepia