Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
haters gonna hate, ale gdy już hejter i multi w jednym rejestruje się tylko po to żeby z zazdrości próbować pocisnąć to pozostaje mi głośno śmiać mu się w twarz
Nie mierz innych swoją miarką, to że próbowałeś naciągnąć tutejszych użytkowników na rejestracje w netsales, nie znaczy że każdy w desperacji za groszem robi to samo.
RE: 52552zł - Wypłata za Październik [Back To The TOP]
(01-11-2013 22:19)Killer napisał(a): Na forum ktoś publikował własną wersje za darmo, mam gdzieś go nawet na kompie, jak znajdę i pewnie się że był darmowy to udostępnie.
Gratuluję pokaźnych zarobków
jak by polacy wzięli się do "pracy" w internecie solidnie to w tym kraju bezrobotnych by nie było
dla chcącego średnia krajówka w internecie miesięcznie to nie jest wielki wysiłek, a większe kwoty też nie są żadną barierą
(07-11-2013 08:55)joseph napisał(a):
(01-11-2013 22:19)Killer napisał(a): Na forum ktoś publikował własną wersje za darmo, mam gdzieś go nawet na kompie, jak znajdę i pewnie się że był darmowy to udostępnie.
i co znalazłeś ten poradnik?
Poradnik jest. Znajduje się w dziale do którego dostęp mają tylko wybrani użytkownicy.