Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
WÄ…tek zamkniÄ™ty 
ZdobywajNagrody.pl - co sÄ™ dzieje.

Autor Wiadomość
RE: ZdobywajNagrody.pl - co sÄ™ dzieje.
Sprawdź:
co za......... wydałem około 70 zł na ten serwis, a tu takie coś.. ale w sumie niektórzy mają rację, bo wątpie, że admin usuwałby fanpage jeżeli np: nie opłaciłby strony lub ona byłaby w modernizacji.. wydaje mi się, że się zwineli, ale poczekamy jeszcze trochę Wink może odezwie się Admin.
Albo wcale siÄ™ nie odezwie Jerk2

Matheo249, dumny członek http://zarabiam.com od Oct 2012.
Glosy: dudek7894 (+1)
Czekajmy na rozwój wydarzeń, ale powiem Wam moi drodzy, że jak napisałem komentarza na fanpage, na facebooku to ktoś usunął mój komentarz bez żadnej przyczyny. Zresztą o tym wspominałem jak tworzyłem ten temat.
ale ja i tak nie uwierzę w to, że się zwineli.. zauważcie, że Admin ZN ile włożył w to serca, czasu i chęci.. po 1,5 miesiąca zwinąłby się? zarobił mniej więcej z 2k i tak odrazu spakowałby swoje rzeczy i odleciał? nie wierze.. tyle czasu co on na to poświęcił.. nawet dotrzymywał słowa, że będą chcieli jak najdłużej tą stronę utrzymać, bo za dużo serca w nią włożyli..
Jak widać były to puste słowa smutny

(30-10-2013 16:37)patryk6176 napisaÅ‚(a):  no lipa ... dla was to nic ale jak np wygralem konkurs na poleconych - pierwsze miejsce

Dla nas nic? Pozbierałeś sobie ze 100 poleconych i wygrałeś. Popatrz na osobę Matheo. On tam spędzał baardzo dużo czasu. Są też tacy ludzi, którzy wydali dość duże pieniądze na ten serwis. Ja na przykład dałem 150 złotych.
2k zarobili? XD czlowieku z 20k Tongue patrz ile bylo ofert i nawet jesli za jedna po 2zł mieli to teraz z 100 takich ofert ludzie na laicie im porobili nawet wiecej... do tego kasa z esów niektórzy wydali po 150zeta
(30-10-2013 17:45)kamil18239 napisaÅ‚(a):  ale ja i tak nie uwierzÄ™ w to, że siÄ™ zwineli.. zauważcie, że Admin ZN ile wÅ‚ożyÅ‚ w to serca, czasu i chÄ™ci.. po 1,5 miesiÄ…ca zwinÄ…Å‚by siÄ™? zarobiÅ‚ mniej wiÄ™cej z 2k i tak odrazu spakowaÅ‚by swoje rzeczy i odleciaÅ‚? nie wierze.. tyle czasu co on na to poÅ›wiÄ™ciÅ‚.. nawet dotrzymywaÅ‚ sÅ‚owa, że bÄ™dÄ… chcieli jak najdÅ‚użej tÄ… stronÄ™ utrzymać, bo za dużo serca w niÄ… wÅ‚ożyli..

Oj na pewno włożył w to dużo serca, oj na pewno Jerk
Skąd masz takie info ,że zarobili 2k? Może zarobili 20K.
20k? w 1,5 miesiÄ…ca? hahahah Big Grin
Od razu milion.

WÄ…tek zamkniÄ™ty 

Podobne wÄ…tki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  co siÄ™ dzieje z MyPay? losiaczek17 10 2,970 14-02-2021 22:02
Ostatni post: Hybrid1990
  Co sie dzieje z FB ? Rest 6 2,688 16-04-2019 20:30
Ostatni post: Artinesse
  Czemu tak siÄ™ dzieje? TastemanPL 7 3,329 02-03-2018 01:14
  co sie dzieje z matomy szyszka_kol 32 7,447 28-02-2018 21:06
  co siÄ™ dzieje z faucetbirds wlodkosia 2 1,513 18-05-2016 10:04