Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(22-10-2014 20:44)Zordi napisał(a): Ostatnio oglądałem naprawdę fajny i nowy film "Miasto 44" Niektóre efekty przesadzone ale film warto polecić, pokazuje jak była zniszczona Warszawa i naprawdę efekty świetne. Film można przypisać do światowego kina.
(22-10-2014 20:44)Zordi napisał(a): Ostatnio oglądałem naprawdę fajny i nowy film "Miasto 44" Niektóre efekty przesadzone ale film warto polecić, pokazuje jak była zniszczona Warszawa i naprawdę efekty świetne. Film można przypisać do światowego kina.
Ten film jest nierealistyczny.
Dlaczego? Rozumiem te sceny typu pocałunek i wokół lecą kule z karabinów, ale teraz jaki film nie ma akcentu hollywódzkiego?
A tak a pro po samego filmu, to mam po nim lekki niedosyt, bo zabrakło mi zakończenia. To co jest to takie liche ( to jest moja opinia)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-10-2014 22:07 przez Miciu.)
Ten film jest nierealistyczny.
No jak najbardziej wiem , że nie jest realistyczny ale efekty z gruzami były jak najbardziej spok.
Polecę przy okazji film, który oglądałem już kiedyś i naprawdę można się pośmiać
" Kochanie, chyba cię zabiłem " Jest to czarna komedia lub inaczej Horror-komedia