Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
wszystkie programy tego typu są programami wysokiego ryzyka. Jedne trwają kilka lat inne kilka dni. niezaleznie, czy są rozreklamowywane czy tez nie (od kilkunastu m-cy lepiej wychodzi się inwestując w te ciche programy np. empire).
Mogę powiedzieć tylko to, ze obrociem w tym programie kasą, wyplaciem zysk i zareinwestowalem wklad. Na dzien dzisiejszy program jest wyplacalny.
dobra jako ze pierwsze moje pieniadze na program typu hyip, to dzis poszło 77 dolców. za 3 tygodnie czysty zysk 32 dolce wiec całkiem fajnie. mam nadzieje ze program podziala. bede sobie reinwestowal prawdopodobnie
wyglada na taki co jeszcze poplaci conajmniej pare miechow. oh gdybym ja tylko mial pewnosc ze bedzie placil te 30dni chociaz to z miejsca by poszlo 1000 dolcow ;p