Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Witaj! Nie bez powodu trafiłeś na największe w Polsce Forum o Zarabianiu przez internet! Tutaj gromadzimy pasjonatów zdobywania pieniędzy online i dajemy możliwość poznania tajników pracy w domu. Coraz więcej osób poszukuje sposobów na zarabianie w sieci, co sprawia, że praca w domu przez internet staje się atrakcyjnym źródłem dochodu. W dzisiejszych czasach, zarabianie online to nie tylko alternatywa, ale często również znakomita opcja do tradycyjnej pracy na etacie.
Czy zastanawiasz się, jak łatwo zarobić pieniądze? Jeśli tak, to właściwe miejsce! Internet jest pełen możliwości, a my jesteśmy tutaj, aby Ci pomóc, dzieląc się wiedzą i doświadczeniami.
Rejestracja na naszym forum jest całkowicie darmowa i niesie ze sobą wiele korzyści:
Zakładaj nowe wątki i bierz udział w dyskusjach,
Odblokuj dostęp do czatu (Shoutbox),
Ogranicz liczbę wyświetlanych reklam,
Zdobywaj odznaczenia i reputację,
Zyskaj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
Przeglądaj galerię zdjęć i filmów z wygranymi nagrodami,
Dostosuj swój prywatny profil,
Weź udział w konkursach organizowanych na forum,
Skorzystaj z doświadczenia społeczności zarabiającej online od lat,
Porównaj stopy procentowe na kontach oszczędnościowych,
Wykorzystaj merytoryczną wiedzę naszych użytkowników, by zarabianie w domu stało się łatwiejsze niż kiedykolwiek,
Dowiedz się, gdzie zdobyć darmowe upominki, gadżety i próbki.
Pamiętaj to nic nie kosztuje, zarabiam.com to darmowe forum internetowe w którym zasięgniesz informacji "jak zarabiać przez internet".
I co najważniejsze, wszystko to jest zupełnie za darmo! Zarabiam.com to internetowe forum, które udzieli Ci odpowiedzi na pytanie "jak zarabiać przez internet". Teraz praca w domu staje się możliwa! Zarejestruj się już teraz, a dowiesz się wszystkiego o zarabianiu przez internet!
Kierowaliśmy się wieloma aspektami.W szczególności oczywiście sytuacją w tabeli,jak grają u siebie,10 ostatnich meczy,kontuzje kluczowych graczy.Oczywiście są jeszcze podrzędne kryteria,którymi się kieruje wybierając dany typ,ale to co wymieniłem są najważniejsze.
(21-09-2013 20:31)typomix napisał(a): Witam Wszystkich
Nazywam się Marcin Krzyr i mam zespół Bukmacherski "Typmax" od ładnych dwóch lat.
Posiadamy około 300 klientów oraz skuteczność na poziomie 70%.
Współpraca polega na tym,że wybieracie sobie na początku rangę Normal lub Vip.Normal(koszt 100zł,kursy od 1,5 do 2,5;2 typy dziennie),Vip(Koszt 250zł,kursy od 2 do 7,5;3-4 typy dziennie),po wyborze rangi rejestrujecie się na wybranym buku (polecam bet365.com ze względu na najwyższe kursy).Po rejestracji będziecie od nas codziennie otrzymać typy minimum 5 godzin przed danym typem.Pobieramy również 20% prowizji od wygranych.
Oczywiście razem z typami piszemy jak najlepiej obstawić i za ile tzn.Czy grać systemem,czy singlami czy jeszcze inaczej.
Jest również możliwość nie płacenia za rangi tylko wtedy zwiększa się prowizja z wygranych do 30%.
Jeśli jest ktoś zainteresowany proszę pisać na GG;41584414
mógłbyś jakoś w skrócie odpowiedzieć czemu na innych forach już od kilku miesięcy zachęcasz do zakładania kont u buków i podawania swoich danych do logowania? :>
czemu na większości forów, na których się ogłaszałeś masz bana?
czemu na różnych forach masz ustawione różne lokalizacje? (Kraków, Łódź)
czemu google nie słyszało nigdy o Twoim serwisie 'typmax' a Twój nick typomix znajduje tylko na 2 forach, oba konta założone w ciągu tygodnia?
mógłbyś przedstawić jakąś historię swej współpracy z 'zespołem', która przecież trwa 'od ładnych dwóch lat'?
No i ostatnie pytanie: czemu niecały rok temu szukałeś 'osób do współpracy' (sprzedawanie min. typów) skoro Twój zespół (Z SUKACESAMI) działa od ładnych 2 lat?
EDIT: gratuluję rozrostu 'Twojej grupy' z 32 osób (grudzień 2012) do ponad 300 (dzisiaj). Szkoda, że skuteczność Ci spadła z 95% na 70%
(21-09-2013 20:31)typomix napisał(a): Witam Wszystkich
Nazywam się Marcin Krzyr i mam zespół Bukmacherski "Typmax" od ładnych dwóch lat.
Posiadamy około 300 klientów oraz skuteczność na poziomie 70%.
Współpraca polega na tym,że wybieracie sobie na początku rangę Normal lub Vip.Normal(koszt 100zł,kursy od 1,5 do 2,5;2 typy dziennie),Vip(Koszt 250zł,kursy od 2 do 7,5;3-4 typy dziennie),po wyborze rangi rejestrujecie się na wybranym buku (polecam bet365.com ze względu na najwyższe kursy).Po rejestracji będziecie od nas codziennie otrzymać typy minimum 5 godzin przed danym typem.Pobieramy również 20% prowizji od wygranych.
Oczywiście razem z typami piszemy jak najlepiej obstawić i za ile tzn.Czy grać systemem,czy singlami czy jeszcze inaczej.
Jest również możliwość nie płacenia za rangi tylko wtedy zwiększa się prowizja z wygranych do 30%.
Jeśli jest ktoś zainteresowany proszę pisać na GG;41584414
mógłbyś jakoś w skrócie odpowiedzieć czemu na innych forach już od kilku miesięcy zachęcasz do zakładania kont u buków i podawania swoich danych do logowania? :>
czemu na większości forów, na których się ogłaszałeś masz bana?
czemu na różnych forach masz ustawione różne lokalizacje? (Kraków, Łódź)
czemu google nie słyszało nigdy o Twoim serwisie 'typmax' a Twój nick typomix znajduje tylko na 2 forach, oba konta założone w ciągu tygodnia?
mógłbyś przedstawić jakąś historię swej współpracy z 'zespołem', która przecież trwa 'od ładnych dwóch lat'?
No i ostatnie pytanie: czemu niecały rok temu szukałeś 'osób do współpracy' (sprzedawanie min. typów) skoro Twój zespół (Z SUKACESAMI) działa od ładnych 2 lat?
EDIT: gratuluję rozrostu 'Twojej grupy' z 32 osób (grudzień 2012) do ponad 300 (dzisiaj). Szkoda, że skuteczność Ci spadła z 95% na 70%
Po pierwsze nigdy od nikogo nie brałem danych do logowania u buka,po drugie działamy w zamkniętej grupie(tzn. kontaktujemy się z klientami przez GG lub email).Po drugie działam uczciwie,jak napisałem tak jest.
A i jeszcze jedno niedawno zmienił się skład zespołu,więc wszystko się po zmieniało(również skuteczność) i ilość klientów.
A ja z własnego doświadczenia nie wierzę w żadne zespoły, ponieważ im więcej osób tym mniej zarabiasz jest to proste i logiczne.Sam miałem wzloty i upadki a duzypawel to specjalista od tego typu informacji więc wszystko wiadome.No nic w takim razie bacznie bd obserwował wątek póki sprawa się nie wyjaśni z typów korzystać nie będę. Punkcik za info Pawle.
(23-09-2013 15:08)kwenk21 napisał(a): A ja z własnego doświadczenia nie wierzę w żadne zespoły, ponieważ im więcej osób tym mniej zarabiasz jest to proste i logiczne.Sam miałem wzloty i upadki a duzypawel to specjalista od tego typu informacji więc wszystko wiadome.No nic w takim razie bacznie bd obserwował wątek póki sprawa się nie wyjaśni z typów korzystać nie będę. Punkcik za info Pawle.
Nie jest to tak jak piszesz.
Jest właśnie na odwrót tym więcej osób tym więcej się zarabia.
Oczywiście masz rację,czasem typy nie wchodzą ale skuteczność utrzymuje się u nas w tej chwili na poziomie 70%.
Jeśli nie chcecie dołączyć nie ma sprawy przecież nikogo nie mam zamiaru przymuszać.
Po prostu w tej chwili podaje wam próbne typy i jeśli niektórzy z was będą zadowoleni zapraszamy,my nie gryziemy .Współpraca miedzy nami a klientem jest przejrzysta i łatwa do zrozumienia.