Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(17-09-2013 13:32)Killer napisał(a): Tak sobie myślę - co to zmieni? Jeśli to prawda to po prostu diqition wyjdzie na kalekę a nie earnera, a jeśli ktoś w serwisie jest od długiego czasu, jest zadowolony ze swoich zarobków to ma przez to odejść? Wątpliwa sprawa.
Mimo wszystko sam jestem ciekaw co ma do powiedzenia diqition czy firecash w tej sprawie.
Ja nie chciałbym zarabiać w serwisie, który robi takie przekręty. Zresztą jedna afera już była - z udostępnianiem blogów ludzi, którzy odeszli z FC (m.in. Bogumił).
(17-09-2013 13:32)Killer napisał(a): Tak sobie myślę - co to zmieni? Jeśli to prawda to po prostu diqition wyjdzie na kalekę a nie earnera, a jeśli ktoś w serwisie jest od długiego czasu, jest zadowolony ze swoich zarobków to ma przez to odejść? Wątpliwa sprawa.
Mimo wszystko sam jestem ciekaw co ma do powiedzenia diqition czy firecash w tej sprawie.
Ja nie chciałbym zarabiać w serwisie, który robi takie przekręty. Zresztą jedna afera już była - z udostępnianiem blogów ludzi, którzy odeszli z FC (m.in. Bogumił).
Pozostałe ich nie robią? Każdy z topki jest umoczony. I na temat każdego serwisu PPA można przypisać choć jeden przekręt.
Co nie zmienia faktu, że ciekawi mnie co napisze DIQ czy FC - pewnie temat czyta ale szybko się nie wypowie, skonsultować linie obrony będzie musiał z fc, co w sumie przy takich zarzutach mnie nie dziwi.
(17-09-2013 13:25)LessiPL napisał(a): A ja wyczuwam że dzieci z lpc nie mają co robić próbując szargać komuś reputacje, na filmiku widać ze na fc jest zarejestrowanych około 7000 osób.
Cytując kolegę z poprzedniej strony "Przypadek? nie sądzę."
Na moje oko ktoś z dawnego CF miał dostęp do bazy przerobił ją aby wywołać drame, a zrobienie logowania przez stronę to easy trick, wystarczy redirect w hoscie na inne ip pod dany adres i po problemie.
Hohoho, szerloku Obejrzyj jeszcze raz film, dokładniej i odpowiedz mi na pytanie: czemu wszystko się zgadza? Nawet id plików? Pewnie ktoś włąmał się im do bazy by stworzyć kopię, która jest zawarta na video. SEEMS VERY LEGIT
ale ci co z pp gdzie indziej zarabiają zacierają ręce
nisza wpadła sama do nich przyszła i na aferze zarabiają ci co chcą
weźcie dajcie odpowiednie info na razie w temacie top zarabiających i niech yazir jak by co zmieni artykuł bo jak widać nie są tam zarobki co niektórych prawdziwe