Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Autor podaje typ tenis kobiet mecz Syrenki z chinulką grany na gemy?
Siedzie w zakładach kilka lat i oglądam na bieżąco tenis, granie u kobiet na gemy? trzeba nie mieć rozumu...
Twoje typy są jak uda... albo się uda albo się nie uda
Szkoda tracić kasy.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-09-2013 06:41 przez sialala5.)
Kolega Dawid aka Rhaegar wie co robi i udowodnił mi to nie tylko raz. Nie byłem pewny jego typów jak każdy zresztą pewnia na początku dlatego poprosiłem żeby podał mi jakiś typ tylko dla "testu" no i podał za kurs 3.75 początkowo mówie no gdzie wejdzie przecież gościu dostanie i to widać, a jednak.... Typ wszedł bez problemu ! Udowodnił mi tym samym że zna się na rzeczy dlatego też mu zaufałem i zaczynam z nim współpracę. Kontakt z Dawidem jest wzorowy poprzez gg, a jako osoba Kolega jest bardzo sympatyczny co mu się chwali
A tu mały dowodzik ( żałuje że tylko postawilem 50 ale skad moglem wiedziec: P ):