Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(30-07-2013 12:26)Boguśś napisał(a): A do mnie pisał, czy biorę.... Co za koleś. Dam kasę a on zniknie
Hehe, nikt by nie znikł, bo te konto chce na prawdę sprzedać, uwierz mi, bo mam dość tego hejtu tutaj na prawde, chce się pozbyć tego konta i tyle... Wzamian mogę podać nawet dane jakiemuś tutowi żebyście się tak nie spuszczali.
(30-07-2013 12:30)Boguśś napisał(a): a dane fałśzywe tak ?..
Ziomeczku nie, moge Ci dać dane nawet z banku pko bp. Niech ktoś sprawdzi te konto z Administracji na prawdę, bo jest mi aż żal tych postów, człowiek chce sprzedać konto szybko, bo wyjeżdża 2, a tutaj hejty za ziomeczka bo robił u mnie konto, na prawdę ludzie nie macie dowodów, niech ktoś z Administracji się do mnie odezwie, podam wszystko co potrzebne, bo chcę to na prawdę sprzedać...
Widzę, że dalej myślicie, że jestem tu żeby oszukać kogoś przez ten czas, dobra 30 zl , daje konto 1, kto chce pw, bo już nie umiem na te hejty patrzeć, czekam