Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ok, zapoznałem się z wszystkimi dziennikami, cześć z Was bardzo sumiennie się przyłożyła, opisując szczegółowo każdy dzień Waszej przygody z zarabianiem przez internet. Wyróżniłem 10 WEDŁUG MNIE najlepszych prac, pewnie nie byłem do końca obiektywny za co przepraszam, wybór nie był łatwy.
Miałem wybrać i nagrodzić 5 prac, wybrałem 10 1 Miejsce - 300 FG
2 Miejsce - 200 FG
3 Miejsce - 100 FG
4 Miejsce - 50 FG
5 Miejsce - 30 FG
6 Miejsce - 25 FG
7 Miejsce - 20 FG
8 Miejsce - 15 FG
9 Miejsce - 10 FG
10 Miejsce - 5 FG
Gratuluje i wszystkim dziękuję za udział w konkursie, wierzę że większość z Was w dalszym ciągu będzie prowadzić swoje dzienniki i zarabiać coraz więcej
Dziękuję ślicznie a i gratuluję konkurentom Również się nie spodziewałem ponieważ mój dziennik w ostatnich dniach został zaniedbany przez brak czasu (wakacyjny szał ) choć i tak dzięki niemu udało choć trochę podnieść zyski więc spory + ...