Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Max998 - mówi jak jest.

Autor Wiadomość
RE: Szpan - głupotą.
Sprawdź:
Jarałem się sam w domu, i nie rozumiem w jakim celu jest ten Twój atak na mnie. Nazywam sobie jak chce, raz napisałem motocykl, raz motor żeby nie powtarzać się. Ty w swojej sygnaturce się chwalisz swoimi wynikami w GRZE! WOW!
Ej Panienki spokojnie. Smile
@Max998 denerwuje mnie takie pisanie w necie czego to się miało kupić, czym to się nie interesuje. Bo tacy prostacy tak wypisują a tak naprawdę ch*** o tym wiedzą.
Jedyne czego brakuje na forum to kolejna intensywna wymiana zdań. Spokojnie, trzymajmy się tematu Smile
Głupia prawda, ale prawda.Tongue
[Obrazek: 50_50_487803661_Pierwsza_szparka_ktora_zabierala.jpg]
Glosy: Max998 (+1), kleomenes (+2), mikolaj90 (+1)
No ale o co spina, jedni jeżdżą szybko motocyklem, drudzy wolno i co z tego ? Sprawa indywidualna... Każdy jest odpowiedzialny za samego siebie.
(24-06-2013 19:12)damianus627 napisał(a):  @Max998 denerwuje mnie takie pisanie w necie czego to się miało kupić, czym to się nie interesuje. Bo tacy prostacy tak wypisują a tak naprawdę ch*** o tym wiedzą.

Uwierz mi że troche znam się na motocyklach, kilka lat jeździłem. A poza tym co tutaj trzeba się interesować? Wystarczy Pasja do Moto. A może Ciebie boli że ktoś osiągnął sukces, ma pieniądze i może sobie coś kupić a Ty nie?
Glosy: Nutric (+1)
@aero2, wiedz, że poprawiłeś mi humor. Niezły motyw z tą szparką beka
Kolejny motyw na koszulkę, dzięki bardzo Huh
Glosy: aero2 (+1)
Dziś zapraszam popołudniu na kolejny cykl, już trzeci dotyczący - szpanu alkoholem. Smile
Tytuł może mało mówi ale będzie troszkę tego. Huh
Jestem ciekawy co napiszesz. Wink
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: