Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(16-06-2013 11:14)Bandaid napisał(a): Czekam już 4 dzień na przekierowanie domeny na DNS. Miał ktoś jakieś problemy?
Na pewno coś źle wpisałeś.
wszystko teoretycznie trwa do 24h, ale już po kilku minutach Twoja strona powinna być widoczna.
Jeśli zamawiasz na Geekbuying.com to na https://gbpromo.net/pl/ znajdziesz wszystkie kody rabatowe aktualizowane automatycznie co 2h. Nie ma nigdzie lepszych kodów!
Odp: 0.98$ Za .com/net/org/biz Z Prywatnymi Danymi
No dobra ale co dalej z domeną wystarczy ją tylko podpiąć pod hosting czy jeszcze coś? 3 dzień juz z tym walczę , a supporty mi mówią że wszystko jest ok a nie jest ha ha
1. Na namecheap ustawiasz DNS
2. Na hostingu dodajesz domene przez panel - zazwyaczaj direct admin
3. Czekasz na zmiane dns.
4. Wrzucasz pliki przez ftp, bądź autinstalator
W name cheap domene przekierowałem raczej dobrze , przepisałem 3 adresy dns z az.pl ,a w az zrobiłem w cp w : domeny podpięcie mojej domeny z namecheap . wywala mi taki błąd :
Index of /
cgi - bin
apache serwer at moja domena.com port 80