Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(06-06-2013 09:33)Mksiak napisał(a): Można zmieniać ip i wtedy akcje się znowu pojawią ?
PS: Poszedłem z reffa
Jak napisałem, akcje są przeznaczone dla jednej osoby. Nie ma problemu z tym, by Twoja siostra/brat lub ktokolwiek z rodziny posiadał konto. Sprawa IP może być różnie odbierana. Partnerzy mogą zablokować akcje przy takich sytuacjach, gdy zauważą korzystanie z tego samego IP, wypełniając akcje na różne dane.
(06-06-2013 09:39)Mksiak napisał(a): Nie mogę się zalogować czemu ? Przed chwilą się zarejestrowałem byłem na koncie i lipa
Proszę spróbować na innej przeglądarce lub spróbować ponownie. Sprawa już czeka na wyjaśnienie, jeśli się ponawia proszę pisać na [email protected], zostanie rozwiązana przez administratora technicznego.
(05-06-2013 21:55)spartiata10 napisał(a): Hmm, pierwsze wrażenie takie sobie, brak szyfrowanych haseł...
Hasła są szyfrowane w bazie danych. Gdy e-mail po rejestracji jest wysyłany (automatycznie) do użytkownika hasło jest dekodowane. Jest ono widoczne tylko dla osoby, która się zarejestrowała.