Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
fiverr.com - opinie?

Autor Wiadomość
RE: fiverr.com - opinie?
Sprawdź:
Dzisiaj zakupiłem, ciekawe czy przyjmą i czy zobacze kiedyś efekty Big Grin
To zdaj relacje Smile
Na razie jeszcze nawet nie odpisali, jak coś to będę informował.
Mi wczoraj zakończyli zakupioną usługę, na razie bez efektów.
@WazzaP

A jaki masz status zamówienia Smile ?
Kubixowy, in progress..Wink
Jak zakończą to dopiero wtedy dostaniesz wiadomość, oni nie marnują czasu na bzdury Tongue
(06-06-2013 18:08)diabloo07 napisał(a):  Jak zakończą to dopiero wtedy dostaniesz wiadomość, oni nie marnują czasu na bzdury Tongue

No, mam taką nadzieję, bo od ok. 28h nie dali znaku życia ;-)
Panowie polecicie jakiegoś użytkownika , chce zamówić ok 25.000-30.000 odsłon na YT. Mam prośbę o wskazanie kogoś z kogo usług już korzystaliście bo nie chciałbym żeby YT uwaliło film.
Jak wygląda cała procedura zamawiania ? Klikam w Order Now płacę i co dalej jest jakiś formularz czy coś żeby wpisać dane adres strony , filmu itp, ?
Pablo, nie polecę Tobie konkretnie nikogo, bo nie kupowałem takiej usługi, ale odpowiem na drugie pytanie. Tak jak napisałeś - najpierw płacisz, później masz formularz, który musisz wypełnić.Smile
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: