Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
FireGifts.pl - Nowy serwis z nagrodami

Autor Wiadomość
RE: FireGifts.pl - Nowy serwis z nagrodami
Sprawdź:
(24-05-2013 14:26)FireGifts.pl napisał(a):  
(24-05-2013 14:20)Ty27mek napisał(a):  Dlaczego SCAM? Miałem możliwość przeczytać temacik na konkurencyjnym forum (również z sierpnia ubiegłego roku) o tej stronce, nic ciekawego rzecz jasna z tego nie wynikło. Na dodatek powiązanie, chociaż nie. To nie jest powiązanie, tylko ten sam właściciel UPCASH (o którym większość mogła słyszeć) tak więc... Smile

Z sierpnia ubiegłego roku? skoro rejestracja otwarta dla użytkowników jest od 31 marca? Smile W przeciągu 8msc można było stworzyć jedynie swoje konto aby otrzymać link polecający i zbierać poleconych - Ci którzy to zrobili 31 marca zostali nagrodzeni odpowiednimi ilościami punktów. Więc jak w sierpni mogli stwierdzić, że to scam skoro rejestracja i zbieranie punktów jest od 31 marca? - zero logiki w tym.

Z resztą takich jak Ty jest cała masa którzy wróżą źle dla serwisu, nazywają scamem itp.

Rejestracja od 31 marca? Założenie konta, a rejestracja to coś innego. Fajnie wiedzieć Tongue
Polecam przejrzeć link od poprzednika (do innego tematu o FG).

Cieszę się, że jest masa osób, które źle wróżą dla serwisu. Tak czy siak życzę powodzenia Lol Lol
(24-05-2013 14:32)Ty27mek napisał(a):  Rejestracja od 31 marca? Założenie konta, a rejestracja to coś innego. Fajnie wiedzieć Tongue

Dobra przejęzyczyłem się chodziło mi o to, że rejestracja była możliwa od sierpnia 2012 - ale wówczas po zalogowaniu widziało się tylko swój link polecający i ilość poleconych. Od 31 marca rejestrując się / logując do panelu usera można było już korzystać z większości funkcji. Teraz gdy już dokończyliśmy poprawki rozpoczęliśmy promocję.
Ile tak mniej wiecej będzie kosztowała najtańsza nagroda i co nią będzie???
FireGifts.pl kiedy będą dodane nagrody do katalogu ?
Już poszli wytoczyć sprawę sądową, dlatego nie odpowiadają Lol
(24-05-2013 14:46)Szaman1644 napisał(a):  Już poszli wytoczyć sprawę sądową, dlatego nie odpowiadają Lol

chciałem nabić posta pokerface

A tak na serio , to jeżeli na samym zadaniu dostajemy aż 300 pkt , to najtańsza nagroda będzie warta 100k pkt?
Ja obstawiam tak w granicach 5000 pkt. Serwis trochę przypomina sławny już GiftOnline.pl i obstawiam, że ten będzie podobnie miał punkty rozłożone.
Raczej FG przypomina TAG, a nie GO.

Z tego co widzę FG nie mają konkretnej wartości w złotówkach, tak więc zapewne jest to po to, aby userzy cieszyli się, że mają dużo punktów i stale zbierali na te "drogie" nagrody <- systemu TAG'u, obstawiam że tutaj jest taki sam Smile
(24-05-2013 14:54)Ty27mek napisał(a):  Raczej FG przypomina TAG, a nie GO.

To cholerny minus (podobieństwo do TAG) - większość źle to kojarzy i dlatego na samym początku jesteście przez niektórych źle odbierani.
Czy forma zdobycia nagród to tylko restock? Trochę już wyrośliśmy z tego.
Co nie zmienia faktu życzę Wam dużego zainteresowania serwisem a użytkownikom wielu wygranych. Ja narazie pasuje.
Można coś wiedzieć o adminach serwisu ?

Ile mają lat

skąd pochodzą ?
Wątek zamknięty