Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
A wpływa to w jakiś spsób na pozycję filmiku... bo mi każdy film zatrzymuje się na 301... a konkretnie to 7 filmów i niedługo dojdzie 8 pewnie:/ DOdatkowo żadnego ze swoich filmów nie jestem w stanie znaleźć nawet po wklejeniu identycznego tytulu w wyszukiwarce yt:/ nie wiem co robie źle... like są, komenty są wyświetlenia są(mimo że zablokowane) :/
sprobuj dobić 300 vievsów syv'em on raczej nabije ci unikalne vievsy, mi nie odblokował, ale będe bawił się w włsanie nabijanie do 301 syvem a potem ogien !
No ale syv jest płatny a na darmowym koncie to mi po kilka punktów dziennie nabija. Nie chce wydawać kasy bo nie wiem czy coś z tego będzie w ogóle gdyż na razie bardzo słabo to wygląda... Ja działam na u2bviews
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-01-2014 08:14 przez mypy.)
SYV jest słaby? Stary przestań. Pstryk i masz 100-130 viewsów. Po kupnie odblokowują ci się like i normalnie viewsy. Warto zainwestować w ten program. Jeśli chodzi o te 301 wyświetleń to dla mnie nie ma żadnej taktyki. Jeśli osiągnąłeś 301 wyświetleń w bardzo krótki czas to zawsze zamrożą ci film. Ja po zamrożeniu normalnie nabijam i po jakimś czasie yt odmraża film tyle w temacie.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :
1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.