Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
strona już działa chciałbym po prostu z kolegą zarobić trochę kasy dlatego najważniejsze pytanie czy można z jednego konta przepisywać w tym samym czasie itp.
Witam,
przez dłuższy czas (ponad 2 lata) współpracowałam z przepisywaniem.pl - szczerze, nie polecałabym nikomu. Jeśli chodzi o zarobki, to zależy od tego ile było akurat zleceń - faktycznie były miesiące, w których można było zarobić i ponad 1 tys zł, ale czasem było tak, że przez kilka miesięcy zbierało się 600 zł (można wypłacać jak się ma uzbierane co najmniej 600 zł). Natomiast przez cały czas współpracy z panem Pawłem Boskym ani razu nie zdarzyło się tak, żeby wypłata doszła w ustalonym czasie. Zawsze trzeba było się wielokrotnie dopominać, przypominać - przy czym za każdym razem pan Paweł był wielce obrażony, że ktoś w ogóle ma czelność dopraszać się zarobionych przez siebie pieniędzy.
Wszystko jednak wskazuje na to, że pan Paweł zwinął interes - ostatniej wypłaty nie przelał, a od kilku tygodni w ogóle jakby zapadł się pod ziemię - telefonów nie odbiera, na maile nie odpowiada, strona internetowa nie działa, telefon stacjonarny w siedzibie "firmy" nie działa...
Odradzam korzystanie z uslug serwisu Przepisywanie.pl. 26 dni temu (2.05.2015) zleciłem usługę i zapłaciłem. Do dziś nie otrzymałem ani wykonanej usługi ani zwrotu pieniędzy. Firma nie odbiera telefonu ani nie reaguje na sms-y.